Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στα Χανιά ο Γιάννης Βάρκας!

Στην απόκτηση του Γιάννη Βάρκας προχώρησε η ομάδα των Χανίων.

Στην απόκτηση του Γιάννη Βάρκας προχώρησε η ομάδα των Χανίων.

Διετές συμβόλαιο με τον ΑΟ Χανίων υπέγραψε ο επιθετικός Γιάννης Βάρκας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βάρκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1998 και το 2014 από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Εκεί διακρίθηκε ιδιαίτερα ως χαρισματικός επιθετικός των ομάδων Κ17 και Κ20, ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Super League K20 τη σεζόν 2017-18. Στο διάστημα αυτό φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής ομάδας Κ17.

Το καλοκαίρι του 2018 εντάχθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (Super League), μετρώντας στην πρώτη του σεζόν 19 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ. Στη νέα του ομάδα ανταποκρίθηκε με επιτυχία και σε καθήκοντα ακραίου αμυντικού. Την επόμενη χρονιά είχε ενεργή συμμετοχή στην επιστροφή του Απόλλωνα στη μεγάλη κατηγορία, καταγράφοντας 16 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ. Την περασμένη σεζόν (2020-21) έπαιξε σε 7 επίσημα παιχνίδια. Στο διάστημα παρουσίας του στον Απόλλωνα “χρίστηκε” διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, παίζοντας σε 3 παιχνίδια.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Επειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι στην ομάδα των Χανίων. Εχω μιλήσει με τον κόουτς και περιμένω πώς και πώς την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα και να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους και ομαδικούς και ατομικούς».

Διαβάστε επίσης

Back to top button