Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δίνει Γκριεζμάν για να πάρει Σαούλ η Μπαρτσελόνα!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ιστορικής συμφωνίας είναι Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τους Γκριεζμάν και Σαούλ να αλλάζουν επαγγελματική στέγη τη νέα σεζόν.

Όλο και πιο κοντά είναι η ολοκλήρωση μιας ιστορικής συμφωνίας ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο ομάδες φαίνεται ότι τα έχουν βρει σε όλα για την ανταλλαγή των Αντουάν Γκριεζμάν και Σαούλ Νίγκεθ.

Όπως μεταδίδει το «Partidazo de COPE», ο Γάλλος επιθετικός θα επιστρέψει στους «ροχιμπλάνκος» ενώ ο Ισπανός κεντρικός χαφ θα αλλάξει οριστικά ομάδα έπειτα από 13 χρόνια και θα φορά τα «μπλαουγκράνα», ενώ μία σεζόν είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Παράλληλα, η συμφωνία των δύο πλευρών χαρακτηρίζεται ως «δεδομένη» και μόνο αν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα αλλάξει γνώμη, δεν θα πραγματοποιηθεί το deal που είναι από τα σπάνια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ειδικότερα ανάμεσα σε δύο ανταγωνίστριες ομάδες στην Ισπανία.

Σημειώνεται επιπλέον στο ρεπορτάζ, ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει μιλήσει ήδη με τον Γκριεζμάν και αμφότεροι είναι εξαιρετικά χαρούμενοι που θα συνεργαστούν εκ νέου.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button