Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αρης: Ματαρίτα τριετίας

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόλαντ Ματαρίτα που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026. #stoiximan_slgr #arisfc #Matarrita #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόλαντ Ματαρίτα που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης και επίσημα έγινε σήμερα (20/6) ο Ρόλαντ Ματαρίτα, καθώς ο μπακ από την Κόστα Ρίκα που βρίσκεται από χθες στη χώρα μας για λογαριασμό του Αρη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους» που ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ronald Alberto Matarrita Ulate, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1994 στο Σαν Ραμόν της Κόστα Ρίκα και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο στην LD Alajuelense.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στη χώρα του, η New York City του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στις Η.Π.Α. τον Ιανουάριο του 2016.

Η παρουσία του εκεί ήταν σημαντική και μετά από 121 παιχνίδια (4 γκολ, 9 ασίστ) στη Νέα Υόρκη, η FC Cincinnati τον αγόρασε τον Ιανουάριο του 2021.
Δύο χρόνια αργότερα ο κύκλος του 28χρονου διεθνή αμυντικού στην Αμερική έκλεισε, με την SK Dnipro-1 να τον φέρνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη τον περασμένο Γενάρη.

Ο Ronald Matarrita έχει αγωνιστεί ως διεθνής με όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα, ενώ αποτελεί εδώ και χρόνια σημαντικό μέλος της εθνικής ανδρών (54 συμμετοχές, 3 γκολ).

Διαβάστε επίσης

Back to top button