ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έδωσε απαντήσεις ο μάνατζερ του Νούνιες!

Θέμα από το πουθενά δημιουργήθηκε στον ΠΑΣ Λαμία με τον Κρίστοφερ Νούνιες.

Θέμα από το πουθενά δημιουργήθηκε στον ΠΑΣ Λαμία με τον Κρίστοφερ Νούνιες.Στην Κόστα Ρίκα υποστήριζαν πως δεν έχει προσαρμοστεί και ίσως αποχωρήσει.

Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά κάτι τέτοιο. Στη Λαμία θα παραμείνει ο Νούνιες και επ’ αυτού τοποθετήθηκε και ο Χοσέ Αλταλάφ, ο εκπρόσωπος του 23χρονου.

Αρχικά είπε: «Χρειάστηκε ένα διάστημα για να προσαρμοστεί ο Κρίστοφερ, αλλά θα το χαρακτήριζα φυσιολογικό. Σε κάποιους ανθρώπους χρειάζεται ακόμα παραπάνω χρόνος και κοστίζει περισσότερο. Μιλάμε για διαφορετική κουλτούρα και γλώσσα. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα η ομάδα έφυγε για προετοιμασία στο βουνό και κάθε μέρα που περνάει, προσαρμόζεται ακόμα περισσότερο».

Εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Τον επηρέασε το διαφορετικό φαγητό, το γεγονός ότι μένει μόνος του και η γλώσσα. Έπαθε ένα μικρό πολιτισμικό σοκ, αλλά ήταν διαχειρίσιμο. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα χρειάζεται χρόνος… Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την ομάδα, θα αναλαμβάναμε δράση. Αλλά η Λαμία έχει κάνει όλα όσα είχε υποσχεθεί και ο Κρίστοφερ δεν έχει εκφράσει το παραμικρό πρόβλημα, ούτε θέλει να επιστρέψει. Είχε κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι κάτι που θα ένιωθε ο καθένας που του λείπει η οικογένεια του και η ζωή που είχε συνηθίσει».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button