Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τετράδα ανανεώσεων στον Πιερικό

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Φλορεντίν Μπουόλι, Νίκο Τζήμα, Σάββα Τοπαλίδη και Κωνσταντίνο Ίτσιο ανακοίνωσε ο Πιερικός.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Φλορεντίν Μπουόλι, Νίκο Τζήμα, Σάββα Τοπαλίδη και Κωνσταντίνο Ίτσιο ανακοίνωσε ο Πιερικός.

Μπροστά τον σχεδιασμό του, για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα τον βρει στην Super League 2 έχει βάλει ο Πιερικός.

Η ομάδα της Κατερίνης έχει ανανεώσει ήδη την συνεργασία της, με τέσσερις παίκτες του περυσινού ρόστερ. Ο λόγος για τους Φλορεντίν Μπουόλι, Νίκο Τζήμα, Σάββα Τοπαλίδη και Κωνσταντίνο Ίτσιο.

Ο πρώτος είναι επιθετικός και κατάγεται από το Καμερούν, ο δεύτερος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Σ’ότι έχει να κάνει με τους άλλους δύο ο Τοπαλίδης είναι ακραίος αμυντικός, ενώ ο Ίτσιος καλύπτει την θέση του μέσου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την έναρξη των ανανεώσεων, καθώς και την συμπλήρωση των κενών θέσεων που θα προκύψουν στο ρόστερ της ομάδας, μετά τις αποδεσμεύσεις.

Florentin Bouoli και Νίκος Τζήμας ήρθαν σε συμφωνία με τον Πιερικό και συνεχίζουν μαζί μας και φέτος στην SL2. Ο πρώτος είναι γεννημένος 14/01/1998, επιθετικός και κατάγεται από το Καμερούν. Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19/12/1995, τερματοφύλακας, με καταγωγή από την Πιερία.

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με το «Π» στο στήθος!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την συμφωνία ανανέωσης με τους ποδοσφαιριστές Σάββα Τοπαλίδη και Κωνσταντίνο Ίτσιο.

Ο πρώτος είναι γεννημένος 18/10/1997, κατάγεται από την Πιερία και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και ο δεύτερος είναι γεννημένος 26/02/1998, κατάγεται από την Πιερία και αγωνίζεται ως μέσος.

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με το «Π» στο στήθος!»

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button