Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κινείται για την απόκτηση στόπερ η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ κινείται ήδη για στόπερ, καθώς διαπραγματεύεται με την Κροτόνε την πώληση του Νεντελτσιάρου. Στα υπόψη και ο Βράνιες.

Η ΑΕΚ κινείται ήδη για στόπερ, καθώς διαπραγματεύεται με την Κροτόνε την πώληση του Νεντελτσιάρου. Στα υπόψη και ο Βράνιες.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά αναμένονται στην ΑΕΚ. Εντός της ημέρας ανακοινώνεται η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο, κάτι που δεν έγινε χθες καθώς δεν είχε διευθετηθεί η παροχή του 20% από τη Λας Πάλμας στην Μπόκα Τζούνιορς.

Από εκεί και πέρα, επίκεινται εξελίξεις στην άμυνα. Η Κροτόνε έχει κάνει πρόταση 700.000 ευρώ για τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου και οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις. Πιθανότατα εξελίξεις θα υπάρχουν μετά τα ματς με τη Βελέζ για το Conference League (22 και 29 Ιουλίου), καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να έχει λύσεις για την άμυνα στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Η «Ένωση», πάντως, ήδη κινείται για στόπερ. Υπάρχουν επαφές με έναν παίκτη, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, ενώ στο «κάδρο» είναι ξανά Όγκνιεν Βράνιες, που δεν υπολογίζεται από την Άντερλεχτ. Για να επιστρέψει, ωστόσο, ο Βόσνιος θα πρέπει να μείνει ελεύθερος αλλά και να αρθούν οι αντιρρήσεις του Παναγιώτη Κονέ.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ με την πώληση του Νεντελτσιάρου και εξοικονομώντας το συμβόλαιό του (400.000 ευρώ ετησίως) θα έχει ένα αξιοσέβαστο ποσό προς διάθεση για την απόκτηση στόπερ.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button