Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Βράνιες είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ!

Ο Νεντελτσεάρου είναι καθ'οδόν για την Κροτόνε και η ΑΕΚ έχει ως πρώτη της επιλογή για την αναντικατάστασή του τον Όγκνιεν Βράνιες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία εντός Ένωσης πως ο Βόσνιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας, αλλά θα παίξουν ρόλο και οι χρόνοι.

Η ΑΕΚ πετυχαίνει ένα σπουδαίο deal με την πώληση του Ιονούτ Νεντελτσεάρου στην Κροτόνε, που τελειώνει οσονούπω και τυπικά και το βάρος πέφτει στον παίκτη που θα αποκτηθεί στην θέση του. Εδώ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία σύμφωνα με τις πληροφορίες και του SDNA, πως ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή για την Ένωση είναι η επιστροφή του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού. Μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Άντερλεχτ, είναι εκτός πρώτης ομάδας κι έχει ξεκινήσει και ο ίδιος τις διαδικασίες για να λήξει από τώρα η συνεργασία του με τον βελγικό σύλλογο. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει προτεραιότητα την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Στην τελευταία ωστόσο, προς το παρόν δεν έχουν διάθεση να εμπλακούν στις συζητήσεις του παίκτη με την Άντερλεχτ και θα χειριστούν την υπόθεση ανάλογα με τις εξελίξεις στην διαδικασία ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα του.

Το θέμα της μεταγραφής κεντρικού αμυντικού είναι στο προσκήνιο αρκετές μέρες για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ, αφού η υπόθεση του Νεντελτσεάρου με το συγκεκριμένο ενδιαφέρον όχι μόνο από την Κροτόνε αλλά κι από άλλες ομάδες «έτρεξε» καιρό.

Επιλογές υπάρχουν κι εκτός του Βράνιες, ωστόσο είναι δεδομένα τα πλεονεκτήματα που έχει ο «Όγκνι» στο μυαλό των διοικούντων την Ένωση κι αυτά πάντα τον φέρνουν πιο πάνω σε κάθε σύγκριση. Όμως σίγουρα η ΑΕΚ δεν έχει άπλετο χρόνο, καθώς μετά την αποχώρηση του Νεντελτσεάρου, η εικόνα στο κέντρο της άμυνας έχει περιπλακεί.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο μόνος 100% ετοιμοπόλεμος. Ο Στράτος Σβάρνας μπαίνει με προσεκτικά βήματα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού ο τραυματισμός που πέρασε με την λήξη της προηγούμενης σεζόν ήταν σοβαρός και σίγουρα τον επηρέασε και ψυχολογικά. Ο Γεράσιμος Μήτογλου δυστυχώς στάθηκε άτυχος κι έχασε στην ουσία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και τώρα μπαίνει κι αυτός στην ομάδα, έχοντας όμως αρκετό χαμένο έδαφος να καλύψει. Ο Λάτσι είναι τραυματίας.

Ενδεχομένως στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς το πρόβλημα να μην είναι μεγάλο, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Λε Ταλέκ που είναι στην ευρωπαϊκή λίστα και ο Μιλόγεβιτς τον έχει χρησιμοποιήσει αρκετά ως κεντρικό αμυντικό στον Ερυθρό Αστέρα. Όμως εν όψει του επόμενου γύρου εφόσον όλα πάνε καλά, τα πράγματα είναι πιθανό να δυσκολέψουν περισσότερο. Θα έχουμε εικόνα μετά την κλήρωση της Δευτέρας πλέον. Βεβαίως όσο περνούν οι μέρες θα ανεβάζουν ρυθμούς και οι Σβάρνας και Μήτογλου, όμως λογικά στην ΑΕΚ δεν θέλουν να αφήσουν πολύ πίσω χρονικά την μεταγραφή στην θέση στο κέντρο της άμυνας.

Κι επίσημα στην Κροτόνε ο Νεντελτσεάρου

Στο μεταξύ η ΑΕΚ ανακοίνωσε απόψε (16/7) το βράδυ κι επίσημα την μεταγραφή του Ιονούτ Νεντελτσεάρου στην Κροτόνε. Αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του Ιονούτ Νεντελτσεάρου στην ιταλική Κροτόνε. Ευχόμαστε στον διεθνή Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button