Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Σκάει” πρόταση για τον Μακέντα!

Ο Φεντερίκο Μακέντα αισθάνεται μακριά από τα «θέλω» του Γιοβάνοβιτς και ενεργοποιεί τον προορισμό Κατάρ!

Ο Φεντερίκο Μακέντα αισθάνεται μακριά από τα «θέλω» του Γιοβάνοβιτς και ενεργοποιεί τον προορισμό Κατάρ!

Τον περασμένο Ιανουάριο δεν πήγε (δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς) στην Εσπανιόλ in extremis. Τελικώς, οι Ισπανοί… συμβιβάστηκαν με τον Ντιματά και μάλιστα «έσκασαν» 1,8 εκατ. ευρώ στην Αντερλερχτ, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς μια και επέστρεψαν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ήταν η περίοδος που ο Φεντερίκο Μακέντα, περί ου ο λόγος, ήταν η μέρα με τη νύχτα με τον Λάζλο Μπόλονι.

Το μικρόβιο εισχώρησε στο μυαλό του 30χρονου Ιταλού επιθετικού που κάνει τη dolce vita του στα Νότια Προάστια και συνάμα έχει ένα από τα Top 5 συμβόλαια στο «τριφύλλι». Βάσει πηγών μας, όμως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Θέλει το 9άρι του να παίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο box.

Να σφύζει από παλμούς, ενέργεια να φεύγει πρώτος στο πρεσάρισμα. Κοινώς, ο βασικός (μέχρι νεοτέρας) σέντερ φορ στο μυαλό του δεν είναι ο Μακέντα, μήτε ο (φευγάτος, επίσης) Καρλίτος, αλλά ο Φώτης Ιωαννίδης! Συν ότι έχει στα request του προς τη διοίκηση την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

Όπερ σημαίνει πως ο «Kiko» ΚΑΙ φέτος δεν πρόκειται να ΄ναι untouchable. Τουναντίον. Ο Μακέντα δεν είναι κανένας… χθεσινός, πιάνει τα vibes και ήδη έχει ενεργοποιήσει την ατζέντα του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται εν μέσω προετοιμασίας στην Ολλανδία να «σκάσει» πρόταση στον Παναθηναϊκό από την Μέση Ανατολή.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button