Άλλα αθλήματα

Ο Τσουνόντα θέλει να νικήσει τη Ferrari

O οδηγός της Alpha Tauri, Γιούκι Τσουνόντα θέλει να τερματίσει μπροστά από τις δύο Ferrari στον επόμενο αγώνα.

O οδηγός της Alpha Tauri, Γιούκι Τσουνόντα θέλει να τερματίσει μπροστά από τις δύο Ferrari στον επόμενο αγώνα.

Ο Γιούκι Τσουνόντα είχα μια ικανοποιητική εμφάνιση στο GP Στυρίας, όπου τερμάτισε στη 10η θέση, ξεκινώντας 11ος. Η ποινή τριών θέσεων μετά τις κατατακτήριες για παρεμπόδιση του Βάλτερι Μπότας του κόστισε, όμως η εμφάνιση του ήταν καλύτερη από αυτή της Γαλλίας.

Ο teammate του Ιάπωνα, Πιέρ Γκασλί, τέθηκε εκτός μάχης από τον πρώτο γύρο, καθώς ο οδηγός της Ferrari, Σάρλ Λεκλέρ τον χτύπησε, προκαλώντας του κλατάρισμα. Ο Μονεγάσκος τερμάτισε 7ος, ενώ ο Γκασλί εγκατέλειψε.

Ο επόμενος αγώνας είναι αυτό το σαββατοκύριακο ξανά στην πίστα του Red Bull Ring, όπου η Alpha Tauri έχει δείξει εξαιρετική ταχύτητα. Ο Τσουνόντα τώρα, θέλει ένα απροβλημάτιστο τριήμερο και στοχεύει να κερδίσει τις Ferrari, παίρνοντας έτσι μια μικρή εκδίκηση.

«Συνολικά έχουμε κάνει ένα καλό βήμα. Η Ferrari στον αγώνα είχε πολύ καλό ρυθμό και πρέπει πλέον να μαχόμαστε μαζί τους. Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο και να έχουμε καλύτερο ρυθμό, ειδικά στις κατατακτήριες. Είναι σημαντικό και για το πρωτάθλημα κιόλας».

Στη συνέχεια μίλησε έπειτα από το τέλος του GP Στυρίας για τον ρυθμό του και σύγκρινε τον αγώνα του Πολ Ρικάρ στη Γαλλία. «Ο στόχος μου ήταν να μην κάνω λάθη. Είχα πολύ καλή διαχείριση ελαστικών μέχρι τον τελευταίο γύρο. Ήταν ένα πού μεγάλο βήμα σε σχέση με το Πολ Ρικάρ. Εκεί τα ελαστικά είχαν καταστραφεί αμέσως. Στην Αυστρία έχουμε το ρυθμό και πρέπει να ετοιμαστούμε κατάλληλα, να τα κάνουμε όλα σωστά και να πάρουμε βαθμούς».

O Τσουνόντα βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, ενώ την ίδια ώρα η Alpha Tauri είναι στην 5η θέση με 46, μόλις 2 μπροστά από την Aston Martin.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button