Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έχει κάνει την πρότασή του για Κόντε και περιμένει ο ΠΑΣ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει την πρόταση του στον Ισπανό και πλέον (θα) τον περιμένει!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει την πρόταση του στον Ισπανό και πλέον (θα) τον περιμένει! Οι… ματιές στον Εμμανουηλίδη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον έχει προσεγγίσει, έχει κάνει την επίσημη πρόταση του, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό την οποία και θέλει να καλύψει με πολύ…. μπίρι μπίρι!

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ισπανό επιθετικό, αν και παραλίγο να… χαλάσουν μια Μ. Τετάρτη πριν κάμποσα χρόνια, αλλά περασμένα ξεχασμένα.

Αυτό που ήταν να κάνει, το έκανε. Στα 33 πλέον ο Κόντε, οπότε η 200αρα που του δίνει συν τα μπόνους, δεν είναι άσχημη. Υπέρβαση για τον Χριστοβασίλη, αλλά έχει… κάβα τα τρία εκ. από τηλεοπτικό και στοίχημα.

Πάνω – κάτω στα λεφτά που του έδινε και ο Ατρόμητος. Τον οποίο και απέρριψε.

Οπότε το οικονομικό δεν είναι το παν για τον ποδοσφαιριστή. Ισως πριν κάποια χρόνια ναι, αλλά τώρα όχι. Πληρώθηκε αδρά στο Κατάρ.

Το… μπαλάκι πλέον είναι στο τερέν του Ισπανού επιθετικού. Αυτός αποφασίζει. Και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, δεν βιάζεται.

Φινάλε, είτε με happy end, είτε χωρίς, κατά τον Αύγουστο. Αρχές στην καλύτερη.

Υ.Γ. Ο Εμμανουηλίδης δεν υπολογίζεται από τον Γιοβάνοβιτς. Διαχρονικός στόχος του Χριστοβασίλης ο νεαρός εξτρέμ. Τον ήθελε και πέρσι. Θα κάνει και φέτος κίνηση; Έτσι ακούγεται. Από τη στιγμή που έχει βρει και «άκρη» μέσα στο «τριφύλλι»!

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button