Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κόκερ! (vid)

Η ΑΕΚ αναζητά κεντρικό αμυντικό για την επόμενη σεζόν και η Ενωση εξετάζει πολλές περιπτώσεις στόπερ.

Η ΑΕΚ αναζητά κεντρικό αμυντικό για την επόμενη σεζόν και η Ενωση εξετάζει πολλές περιπτώσεις στόπερ.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζει η ΑΕΚ και μάλιστα αρκετά ζεστά είναι αυτό του Στίβεν Κόκερ. Ο Βρετανός στόπερ στα 29 του έμεινε ελεύθερος από την Αλάνιασπορ που αγωνίζεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά και ο Τάσος Μπακασέτας μέχρι πρότινος.

Ο Κόκερ είχε μια εντυπωσιακή διετία στην τουρκική ομάδα με 86 συμμετοχές, 6 γκολ και 8 ασίστ. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας, οι μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, όπως η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσέ έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, αλλά δεν έχει προχωρήσει τίποτε.

Δυναμικός στόπερ, με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια και ύψος 1.91μ. ο Κόκερ είναι μία καλή περίπτωση, που είχε προταθεί προ καιρού στην ΑΕΚ αλλά δεν προχώρησε κάτι. Τώρα όμως αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον και τον τσεκάρουν… ζεστά.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικοινώνησαν με Μπακασέτα-Τζαβέλλα και άκουσαν καλές συστάσεις, ενώ στην καριέρα του ο 29χρονος Βρετανός στόπερ (με ρίζες από την Σιέρα Λεόνε) έχει παίξει σε Τότεναμ, Γέοβιλ, Μπρίστολ, Σουόνσι, ΚΠΡ, Σαουθάμπτον, Λίβερπουλ, Νταντί και Αλάνιασπορ. Φέτος μέτρησε 37 ματς, με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Να σημειώσουμε ότι ο Κόκερ αντιμετώπισε προβλήματα με το αλκοόλ, η εξέλιξή του πήγε πίσω, όμως τα τελευταία δύο χρόνια βρήκε τον εαυτό του και μετά τα αποτυχημένα περάσματα από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και την Νταντ.

Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει άμεσα έναν κεντρικό αμυντικό διότι υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο και ντόμινο εξελίξεων στα στόπερ της.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button