Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ηλίθιοι: Ακύρωσαν μεταγραφή γιατί ο παίκτης ήταν μιγάς

Θύμα του εγκέφαλου κοπράνων των οπαδών της Τορπέντο Μόσχας έπεσε 19χρονος ποδοσφαιριστής.

Απίστευτη ιστορία ανθρώπινης ηλιθιότητας με πρωταγωνιστή έναν 19χρονο και τους οπαδούς της Τορπέντο Μόσχας. Οι ρατσιστές-βλάκες οπαδοί της Τορπέντο δεν μπορούσε να συγχωρέσουν στον Ερβινγκ Μποτάκα-Γιαμπόμα όταν ήταν μιγάς. Ο νεαρός γεννήθηκε στη Μόσχα, αλλά είναι μισός Κονγκολέζος και αυτό θεωρήθηκε ανεπίτρεπτο από τους έχοντες κόπρανα αντί για εγκέφαλο στο κεφάλι τους. Παρότι η μεταγραφή είχε ολοκληρωθεί οι φανατικοί της ομάδας με την ονομασία «Zapad-5 Ultras» έστειλαν επιστολή προς τη διοίκηση, ζητώντας ξεκάθαρα και με τον πιο επιτακτικό τρόπο, να μην αγωνιστεί  ο μκρός στην Τορπέντο επειδή δεν ήταν Αριος: «Το μαύρο χρώμα μπορεί να υπάρχει στην εμφάνισή της ομάδας, αλλά στην εξέδρα είμαστε όλοι λευκοί», έγραφε η απαράδεκτη επιστολή.

Αρχικά ο σύλλογος διεμήνυε ότι δεν θα υποκύψει στον εκβιασμό των οπαδών, λίγες μέρες αργότερα όμως ανακοίνωσε ότι έλυσε το συμβόλαιο του Μποτάκα-Γιαμπόμα. Μάλιστα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Τορπέντο, Ρομάν Αβντέγιεβ, αυτό συνέβη μόνο για οικονομικούς λόγους που είχαν να κάνουν με την πρώην ομάδα του, κάτι που φυσικά δεν έπεισε κανέναν.

Η ανακοίνωση για τη λύση του συμβολαίου μεταξύ άλλων εξηγούσε ότι: «Η μεταγραφική πολιτική μας δεν επηρεάζεται από το χρώμα του δέρματος και κάθε μορφή διακρίσεων και ομοφοβίας μας βρίσκει αντίθετους. Ωστόσο, λάβαμε ένα έγγραφο από την πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή, που αξίωνε περισσότερα χρήματα και έτσι αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε την υπόθεση».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button