Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στόχος του ΠΑΟΚ ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι»

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι φαίνεται είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, με τον δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να σημειώνει ότι ο 31χρονος επιθετικός της Σαμπντόρια είναι στόχος του «Δικεφάλου». #stoiximan_slgr #paokfc #transfernews ##Gabbiadini #SportsNews #season2023_2024

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι φαίνεται είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, με τον δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να σημειώνει ότι ο 31χρονος επιθετικός της Σαμπντόρια είναι στόχος του «Δικεφάλου».

Το όνομα του Μανόλο Γκαμπιαντίνι βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» ούτε επιβεβαίωσαν, αλλά ούτε και διέψευσαν, ότι ενδιαφέρονται για τον 31χρονο Ιταλό επιθετικό της Σαμπντόρια. Το σίγουρο είναι ότι ο Γκαμπιαντίνι είναι ένας επιθετικός που απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αν μη τι άλλο είναι μια αρκετά δύσκολη περίπτωση για το «Δικέφαλο». Η Serie A είναι πάντα μια προοπτική για τον Ιταλό επιθετικό. Η νεοφώτιστη Κάλιαρι και η «αιώνια» αντίπαλος, Τζένοα, έδειξαν το ενδιαφέρον τους, με την Σαμπντόρια να αναζητά λύση στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς και παράλληλα να αξιώνει ένα ποσό γύρω στο 1-1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποδεσμεύσει , καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του ως το 2026.

Ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, που έχει εκτεταμένο ρεπορτάζ για τις μεταγραφικές κινήσεις των ιταλικών ομάδων, σημειώνει ότι «Γκαμπιαντίνι είναι στόχος του ΠΑΟΚ».

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button