ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ανεπίσημο ντεμπούτο για Αντωνίου… και τεστ για τον ΠΑΣ Λαμία!(matchday)

Φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Λάρισας θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία, το οποίο θα είναι το ανεπίσημο ντεμπούτο του Σωτήρη Αντωνίου στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Λάρισας θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία, το οποίο θα είναι το ανεπίσημο ντεμπούτο του Σωτήρη Αντωνίου στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Σήμερα στις 18:45 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλων Λάρισας, σε ένα φιλικό τεστ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν της SuperLeague 1.

Ο Έλληνας προπονητής έχει μόλις λίγες ημέρες που βρίσκεται στην ομάδα, έχει δουλέψει ελάχιστα στις προπονήσεις και όπως γίνεται αντιληπτό θα είναι ένα παιχνίδι το σημερινό συμπερασμάτων και δοκιμών.

Να σημειώσουμε πως από τη χθεσινή προπόνηση προέκυψε πως ο Τσούκαλος, ο Μπουλούλης και ο Ανάκογλου θα είναι εκτός ενώ όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στη Λάρισα ούτε ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Τώρα, αν θέλουμε να κάνουμε μία μικρή προσέγγιση της βασικής ενδεκάδας σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα, ο Αντωνίου στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάζει δύο συστήματα. Και το 3-4-3 αλλά και το 4-4-1-1. Αν πάρουμε σαν δεδομένο πως θα ξεκινήσει το παιχνίδι με το δεύτερο σχήμα, τότε θα έχουμε κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη, αριστερά τον Βάντερσον, δεξιά τον Σκόνδρα και στο κέντρο της άμυνας τον Βύντρα και τον Πλιάτσικα.

Στο κέντρο θα είναι οι Δημούτσος και Μπεχαράνο ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Σάλιακας δεξιά και Καραμάνος αριστερά. Λίγο πιο μπροστά τους θα είναι ο Τομάς σε ελεύθερο ρόλο ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τουράμ.

Το παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη, όμως θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε μέσω του live chat του LamiaSports, το οποίο θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη του αγώνα, λεπτό προς λεπτό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button