Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επισκοπή: Έμεινε ο Μανώλης Καλογεράκης

Στην Επισκοπή και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Μανώλης Καλογεράκης. Ο 29χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Κρητικούς.

Στην Επισκοπή και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Μανώλης Καλογεράκης. Ο 29χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Κρητικούς.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Επισκοπή: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Μανώλη Καλογεράκη. Ο 29χρονος κίπερ με ύψος 1.85μ. παραμένει για δεύτερη σεζόν σ’ αυτή τη δεύτερη θητεία του στην ΠΑΕ Επισκοπή (είχε αγωνιστεί στην Επισκοπή και τη σεζόν 2014-15 στη Football League-B’ Εθνική).

Γεννημένος στις 12 Μαρτίου του 1993 και έχοντας αγωνιστεί σε ΑΟ Χανιά, Δόξα Δράμας, Άρη Θεσσαλονίκης, Πανιώνιο, ΠΑΟ Κρουσσώνα, Απόλλωνα 1926, Απόλλωνας Πόντου και Εργοτέλη, ο Μανώλης βρίσκεται στην καλύτερο ηλικιακό του διάστημα όπου από τη θέση του τερματοφύλακα θα καθoδηγεί την άμυνα της ομάδα μας στους γνωστούς γι’ αυτόν δρόμους της Super League2.

Υγεία και πολλές νέες ατομικές και ομαδικές επιτυχίες στον Μανώλη Καλογεράκη».

Ο Χανιώτης κίπερ μετά και το τυπικό της ανανέωσής του, υπογράμμισε στο episkopifc.gr: «Είναι μια πρόκληση για όλους μας το να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σ’ αυτούς τους περίεργους καιρούς με όλο αυτό που έχει περάσει η ανθρωπότητα. Πόσο μάλλον εδώ στην Ελλάδα και δη για μια ομάδα από το Ρέθυμνο όπως η Επισκοπή σ’ ένα πρωτάθλημα όπου όλοι το περιμένουν πιο αναβαθμισμένο.

Με την Επισκοπή έχουμε κοινούς ορίζοντες. Πέρυσι μπήκαμε με πολλή όρεξη στο πρωτάθλημα της FL, δουλέψαμε πάρα πολύ και τα αποτελέσματα φάνηκαν τόσο σε ατομικό όσο κυρίως σε ομαδικό επίπεδο (2η θέση).
Εγώ, παρά την ατυχία με τον τραυματισμό μου, έκανα αγώνα δρόμου και πρόλαβα να έχω συμμετοχές. Έχω επιστρέψει πια για τα καλά και δε βλέπω την ώρα να ξεκινήσει η δράση. Εύχομαι υγεία σε όλους».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button