Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κατηγορούν τον Μουρίνιο για σεξιστική επίθεση στη γυναικεία ομάδα της Τότεναμ

Ακόμα μία φορά η συμπεριφορά του Ζοσέ Μουρίνιο γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Ακόμα μία φορά η συμπεριφορά του Ζοσέ Μουρίνιο γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Μπορεί ο Πορτογάλος να ζει τον… μήνα του μέλιτος στη Ρόμα, την οποία προσφάτως έχει αναλάβει, ωστόσο στο στρατόπεδο της πρώην ομάδα του, της Τότεναμ, υπάρχουν αναφορές που καταγγέλουν τον Πορτογάλο για σεξιστική επίθεση.

Αφορμή, όπως αναφέρεται, το γεγονός ότι η γυναικεία ομάδα των «σπιρουνιών» είχε ξεκινήσει να προπονείται εκεί όπου δούλευε και η ανδρική ομάδα, κάτι που είχε εξοργίσει τον Μουρίνιο.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος είχε ζητήσει πέρα από την απομάκρυνση των γυναικών από το προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιούσαν οι παίκτες του, να μεταφερθούν στο πιο μακρινό γήπεδο «για να μην ακούει τις φωνές τους».

Οι συγκεκριμένες καταγγελίες επαναφέρουν στο προσκήνιο το περιστατικό με την γιατρό της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο.

Ο Ζοσέ είχε ενοχληθεί γιατί η εντυπωσιακή γιατρός είχε βιαστεί, όπως έλεγε εκείνος, να μπει στον αγωνιστικό χώρο με τους συνεργάτες της, χωρίς τη δική του εντολή, στη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Σουόνσι όταν είχε τραυματιστεί ο Αζάρ και ενώ οι «μπλε» έπαιζαν ήδη με 10 παίκτες.

«Πρέπει να καταλαβαίνεις το παιχνίδι, είτε είσαι προπονητής είτε γιατρός είτε φυλάς ρούχα είτε απλός γραμματέας της ομάδας στον πάγκο. Δεν γίνεται να τρέχεις έτσι στο γήπεδο και να μην καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να βγει για λίγο ο παίκτης από τη στιγμή που ήδη ήμασταν με δέκα. Ήμουν σίγουρος ότι ο Αζάρ απλά ήταν κουρασμένος και χτύπησε ελάχιστα και δεν χρειαζόταν βοήθεια από τη γιατρό, γι’ αυτό ήμουν έξαλλος», είχε δηλώσει τότε ο Μουρίνιο.

Το βέβαιο είναι πως ο Πορτογάλος τραβάει τα βλέμματα και για πολλούς αρνητικούς λόγους, όπως η καταγγελία που αποκαλύφθηκε και αφορά τη γυναικεία ομάδα της Τότεναμ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button