Με Αραούχο και Βράνιες η λίστα της ΑΕΚ!
Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, για τα δύο παιχνίδια με την Βελέζ Μόσταρ στις 22 και 29 Ιουλίου.

Με «Τσίνο» και «Όγκι» η ΑΕΚ στις πρώτες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της σεζόν.
Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, για τα δύο παιχνίδια με την Βελέζ Μόσταρ στις 22 και 29 Ιουλίου. Οι εκκρεμότητες που υπήρχαν για τους δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν εκ νέου από την Ένωση, διευθετήθηκαν και μένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να εγκριθεί η συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ. Και οι δύο θα έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Βελέζ.
Ο Όγκνιεν Βράνιες παίρνει τη θέση του Ιονούτ Νεντελτσεάρου, που φυσικά μετά την παραχώρηση του στην Κροτόνε, τέθηκε εκτός της λίστας που είχε δηλωθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Αραούχο μπαίνει ως προσθήκη, κάτι που είχε το δικαίωμα να κάνει η ΑΕΚ. Να σημειώσουμε πως το τελευταίο όριο για τις αλλαγές είναι μέχρι τα μεσάνυχτα της παραμονής του πρώτου αγώνα, δηλαδή μέχρι τις 12 το βράδυ αύριο Τετάρτη(21/7).
Τόσο ο Αραούχο όσο και ο Βράνιες έχουν ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της Ένωσης μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση τους. Μάλιστα ο Βράνιες προπονήθηκε κανονικά χθες Δευτέρα, αμέσως μετά την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής. Και οι δύο είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στα εργομετρικά τεστ και μπαίνοντας στην αποστολή μπορούν να υπολογίζονται κανονικά από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ειδικά για τον Βράνιες, από την στιγμή που στην ΑΕΚ υπήρχε και θέμα πως το προηγούμενο διάστημα είχε 100% ετοιμοπόλεμους μόνο τους Τζαβέλλα και Νεντελτσεάρου στο κέντρο της άμυνας, η πιθανότητα να παίξει κι από την αρχή στο ματς στο Σαράγεβο την Πέμπτη, είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
πηγή: SDNA