Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διαιτησία: Ανακοίνωσε σεμινάρια, χωρίς πίνακες που μπορεί και να μην γίνουν!

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε στις 20 του μήνα οτι οι αξιωματούχοι της 1ης και 2ης κατηγορίας έχουν σεμινάριο στο Καρπενήσι σε… 12 μέρες. Η διαιτησία στα καλύτερα της!

 Το μεγάλο μας τσίρκο! Δημόσιο… Αύγουστο μήνα θυμίζει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Καλώς τα παιδιά τα δικά μας! Η ΚΕΔ ανακοίνωσε στις 20 του μήνα οτι οι αξιωματούχοι της 1ης και 2ης κατηγορίας έχουν σεμινάριο στο Καρπενήσι σε… 12 μέρες. Η διαιτησία στα καλύτερα της!

Μέχρι τότε πρέπει να «τρέξουν» για γιατρούς, τεστ και οι νησιώτες να κλείσουν και αεροπορικά εισιτήρια!

2-5/8 για την 1η κατηγορία, 9-12/8 για την 2η. Οι παρατηρητές που τα… ξέρουν όλα προφανώς θα κάνουν μονοήμερο, με δικά τους έξοδα.

Γιατί λεφτά υπάρχουν.

Τώρα το ερώτημα που ταλαιπωρεί είναι ποιοι θα πάνε στο Καρπενήσι στις 2 του Αυγούστου και ποιοι στις 9!

Ο Κλάτενμπεργκ, η ΚΕΔ, η ΕΠΟ, ο οποιοσδήποτε τελοσπάντων, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους νέους πίνακες. Οπότε κάποιοι που… κινδυνεύουν να βγουν και κάποιοι υποψήφιοι για να μπουν, δεν ξέρουν που, πως και πότε θα πρέπει να πάνε στο Καρπενήσι.

Θα μπορούσαν οι «φωστήρες» που υψώνουν ασπίδες υπέρ των διαιτητών, να κάνουν ενιαίο σεμινάριο για τις δύο κατηγορίες και να τους… χωρίζουν στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Αριστερά οι Σουπερλιγκάτοι, δεξιά οι Βητάδες και οι εντελώς «κομμένοι» στην ύπαιθρο να μαζέψουν… ήλιο! Και έτσι γίνεται.

Υ.Γ. Το σεμινάριο είμαστε σίγουροι οτι θα γίνει; Πως θα συνυπάρξουν σε μια αίθουσα 80 και πλέον άτομα, με τους μισούς να είναι ανεμβολίαστοι;

Y.Γ.1. Η ΚΕΔ εδώ και 21 μέρες είναι χωρίς υπεύθυνο εκπαίδευσης. Πότε θα προλάβει ο επόμενος, να προετοιμαστεί για να διδάξει στο Καρπενήσι.

Υ.Γ.2 Θα γελάσει πολύ κόσμος με τα χέρια εντός των περιοχών τη νέα σεζόν, μετά τις νέες αλλαγές του IFAB!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button