Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Σάμαρης ξεκίνησε προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα

Ο Ανδρέας Σαμάρης άρχισε σήμερα προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα.

Ο Ανδρέας Σαμάρης άρχισε σήμερα προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα.

Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής μέσος δεν βρίσκεται στα σχέδια του Ζόρζε Ζέσους και έχει απορρίψει όλες τις προσπάθειες του συλλόγου της Λισαβόνας, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την λύση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2023.

Ο «υποβιβασμός» του Σάμαρη στην δεύτερη ομάδα είναι το τελευταίο επεισόδιο, σε μια κατάσταση που εξελίσσεται από το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Ο Έλληνας μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, μετά τη σύσταση του ιατρικού τμήματος, το οποίο είχε εντοπίσει μια χρόνια βλάβη μήνες νωρίτερα.

Ο Σαμάρης είχε αποφασίσει να συνεχίσει τις προπονήσεις, αλλά το πρόβλημα έπρεπε να επιλυθεί με χειρουργική επέμβαση.

«Ο μέσος αργότερα προτίμησε να ξεκινήσει την ανάρρωσή του στην Ελλάδα, με τη βοήθεια δύο φυσιοθεραπευτών από την εθνική ομάδα», όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα A Bola. Επέστρεψε για τη νέα σεζόν και ενημέρωσε το ιατρικό τμήμα ότι ήταν καλά, ανάρρωσε και άρχισε προπονήσεις. Όμως ο πόνος συνεχίστηκε και τον οδήγησε να ταξιδέψει στη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να συμβουλευτεί τον γιατρό που τον χειρούργησε.

Παράλληλα είχαν αρχίσει οι συζητήσεις με την Μπενφίκα για τη λύση του συμβολαίου του, χωρίς έως τώρα να έχει βρεθεί λύση.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button