ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Μόνο ο Γρηγορίου τον έκανε καλά…»

Ο καπνός ακόμη υπάρχει...

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να έχει αποχωρήσει ήδη από την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, η οποία ψάχνει τη φόρμουλα αποδέσμευσής του.

Και μπορεί από την Τουρκία να έχει σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια αξιόλογη πρόταση και από τον Ατρόμητο να έχει βολιδοσκοπηθεί, όμως το μέλλον του παραμένει ανοικτό!

Εύλογα γίνεται ο συνειρμός στο μυαλό όλων, με εκείνο το ποστ του Μιχάλη Γρηγορίου με τον… “Χαμπίμπι” με τον οποίο συναντήθηκε κατά τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Κάιρο.

Και ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Ουάρντα στα κυανόλευκα. Άλλωστε το έχουμε πει πολλακοις πως αποτελεί διακαή πόθο και των διοικούντων και είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη Λαμία…

Σημερινό δημοσίευμα μάλιστα, από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας Sportime έρχεται να ρίξει ακόμη περισσότερο νερό στο μύλο των εξελίξεων, αναφερόμενο στις εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα σε Ουάρντα και Γρηγορίου και την επίδραση του δεύτερου πάνω στον πρώτο….

Μένει να δούμε, αν ο….δεύτερος καπνός που βγήκε θα εμφανίσει και τη φωτιά που όλοι περιμένουμε να βάλει στο “Αθ. Διάκος” ο Ουάρντα!

Το δημοσίευμα της sportime αναφέρει:

Μόνο ο Γρηγορίου τον… έκανε καλά!

Όποιος πει ότι ο Ουάρντα δευ είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας, δεν θα έχει ανακαλύψει και την Αμερική, Ο Αιγύπτιος ξέρει καντάρια μπάλα, αλλά καντάρια είναι και η τρέλα που κουβαλάει στο κεφάλι του. Από όπου πέρασε, έκανε τα δικά του. Ouκ ολί να τα θέματα που δημιούργησε σε Αγρίνιο, Περιστέρι και Λάρισα. Από τους προπονητές που κατάφεραν να κρατήσουν κάπως τα μπόσικα με τον «χαμπίμπι», ο Μιχάλης Γρηγύρι ου. Είχε βρει κάποια από τα άπειρα κουμπιά του και κάπως τα… εν οίκω μη εν δήμω! ΜΕ… αγώνα, αλλά στο μέτρο του δυνατού πάντα, το κατά φερε. Τουλάχιστον πολύ καλύτερα από τους υπόλοιπους που προσπά θησαν να «δαμάσουν» τον Ουάρ ντα. Λαμία και ΠΑΟΚ διατηρούν εξαι ρετικές σχέσεις. Οι «κυανόλευκοι ψάχνουν τον αντί Ντέλετιτς. Λέτε να έχουμε εκ νέου συνεργασία των δύο ανδρών. Δύσκολο, αλλά

Διαβάστε επίσης

Back to top button