Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ερωτηματικό το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία!

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ακόμα ένα ερωτηματικό στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό. #stoiximan_slgr #paokfc #PabloGarcia #SportsNews #season2022_2023

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ακόμα ένα ερωτηματικό στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό.

Καθοριστικές θα είναι οι μέρες που έρχονται για το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία (και των συνεργατών του) στον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται στη λήξη της σεζόν και ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα παραμείνει στην οικογένεια των ασπρόμαυρων ή αν θα κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Ο 46χρονος τεχνικός συμπληρώνει οχτώ χρόνια παρουσίας στους πάγκους ομάδων του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, τη σεζόν 2020-21 (από τις 30 Οκτωβρίου 2020 και μετά, διαδέχθηκε τον Αμπέλ Φερέιρα) ανέλαβε την πρώτη ομάδα, με την οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος. Τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ Β΄, τον οποίο καθοδηγεί στο βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Γκαρσία δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον έχουν προσεγγίσει τρεις ομάδες. Από την άλλη, οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου επιμένουν ότι οι σχετικές συζητήσεις θα γίνουν στο τέλος της σεζόν.

Εύκολα, πάντως, γίνεται αντιληπτό ότι ο Γκαρσία συνιστά μια ιδιαίτερη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, έχοντας καταγράψει μια σχεδόν πενταετή διαδρομή στο Δικέφαλο κι ως ποδοσφαιριστής και, συνεπώς, οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον της συνεργασίας του (ή μη) με τους «ασπρόμαυρους» αναμένονται το άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα.

πηγή: Sportal.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button