Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Πζέμισλαβ Βισνιέβσκι έπεσε στο τραπέζι του Γιοβάνοβιτς

Μεταγραφική υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. #slgr #panathinaikosfc #Jovanovic #slgrinterwetten

Σε ένα τάιμινγκ όπου στον Παναθηναϊκό πραγματοποιούν μεταγραφική προεργασία τόσο για παίκτες που «σημάδεψαν» το περασμένο καλοκαίρι και για διάφορους λόγους δεν ήταν εφικτή εκείνη την περίοδο η προοπτική της απόκτησής τους, όσο και για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αποτελούν νέες αφίξεις στην ατζέντα τους, προ ημερών δεν ήταν απόλυτα εθιμοτυπική η επίσκεψη του Πολωνού ατζέντη, Μάρτσιαν Μίχαλακ στο Κορωπί.

Ο εκπρόσωπος του γραφείου «INN Football» πέρασε το κατώφλι του προπονητικού κέντρο των «πρασίνων» και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA , έθεσε υπόψιν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συγκεκριμένους παίκτες που διατηρούν στο πελατολόγιό τους.

Ένας εξ αυτών και ο Πζέμισλαβ Βισνιέβσκι.

Ο 23χρονος πανύψηλος στόπερ (1,95μ.) και αρχηγός της Γκόρνικ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι από την πολωνική ομάδα και κατά συνέπεια, τον προσεχή Γενάρη έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Βισνιέβσκι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ21 της Πολωνίας κι από το 2018 έχει γράψει συνολικά με την Γκόρνικ στη πολωνική Λίγκα (“Estraklasa”) 98 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ.

Κι αν ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν ψάχνεται για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, μέχρι τον Ιανουάριο και πολύ περισσότερο το επόμενο καλοκαίρι, ασφαλώς πολλά μπορούν να αλλάξουν και να συμβούν.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button