ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με τρεις απουσίες η προετοιμασία της Λαμίας! (pics)

«Προ των πυλών» του πρώτου του φιλικού αγώνα βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία και η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με απουσίες. #slgr #lamiafc #προετοιμασία #φιλικό #ΠΑΣΛαμία #προπόνηση #LamiaSports #ρεπορτάζ

«Προ των πυλών» του πρώτου του φιλικού αγώνα βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία και η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με απουσίες.

Δύο σημαντικές απουσίες μέτρησε σήμερα ο Μιχάλης Γρηγορίου στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τους Ντάνι Μπεχαράνο και Φάνη Τζανδάρη, οι οποίοι απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Επίσης εκτός, έμεινε και ο νεαρός τερματοφύλακας Βενιζέλος Πενταράκης.

Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται λίγες ημέρες πριν το πρώτο της φιλικό τεστ, το οποίο θα δοθεί εντός έδρας και με αντίπαλο τον κυπριακό σύλλογο του Εθνικού Άχνας. Ο αγώνας έχει οριστεί για την Κυριακή 25/7 στις 19:00, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη για την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο.

Έμφαση στην τακτική και στα στημένα…

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία «κύλισε» με τον Γρηγορίου να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας. Επίσης, η «κυανόλευκη» ομάδα δούλεψε τα στημένα της, τόσο σε φάση άμυνας όσο και σε φάση επίθεσης με αρκετά σενάρια και αλλαγές.

Αύριο, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής, όπου αναμένεται να δούμε και την πρώτη ανεπίσημη ενδεκάδα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button