Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ισπανία – Ελλάδα: Με 4-2-3-1 η 11άδα της Εθνικής – Προβάδισμα Παπαδόπουλος και ψευτοεννιάρι ο Μπακασέτας!

Αρκετές οι δοκιμές για τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ, που φαίνεται ότι καταλήγει τελικώς στους 11 που θα αγωνιστούν κόντρα στους «Φούριας Ρόχας».

Αρκετές οι δοκιμές για τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ, που φαίνεται ότι καταλήγει τελικώς στους 11 που θα αγωνιστούν κόντρα στους «Φούριας Ρόχας».

Ισπανία – Ελλάδα: Λίγες ώρες έμειναν για να κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ελλάδας (25/3, 21:45) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα μάλιστα εκτός έδρας με το μεγαθήριο που ακούω στο όνομα, Εθνική Ισπανίας.

Οι διεθνής θα πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω από το 100% για να πετύχουν και να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, με τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ να έχει κάνει αρκετές δοκιμές, προκειμένου να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός τεχνικός, θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπακάκης, που αν και κλήθηκε την τελευταία στιγμή υπολογίζεται βασικός.

Τη μία θέση στην άμυνα την έχει καπαρώσει ο Τζαβέλας, ενώ παίζει η δεύτερη με Παπαδόπουλο ή Χατζηδιάκο με τον πρώτο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Στο αριστερό άκρο της άμυνα προηγείται ο Τσιμίκας, που αν και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του είναι γνωστή η ποιότητα του.

Στο κέντρο, Μπουχαλάκης και Ζέκα έχουν σίγουρες τις θέσεις του, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης, που θα γυρίζει αρκετά να παίρνει μπάλα και να δημιουργεί. Στα αριστερά του θα έχει όπως όλα δείχνουν τον Μασούρα, ενώ στο δεξί άκρο αναμένεται να βρίσκεται ο Τζόλης, που αν και έχει θέμα τραυματισμού, ο Φαν΄τ Σχιπ θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Στην επίθεση και σε ρόλο ψευτοεννιαριού, θα βρίσκεται ο Μπακασέτας, που ξέρει πολύ καλά αυτό το ρόλο προκειμένου παράλληλα να μαρκάρει και να προκαλεί πονοκέφαλο στους Ισπανούς αμυντικούς.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button