Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σύντομα νέος προπονητής στην Αταλάντη / Αποχώρησε και ο Τσαπρούνης!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν το νέο τεχνικό τιμ του ΑΠΟ Αταλάντης, βρίσκεται η διοίκηση της ομάδας.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν το νέο τεχνικό τιμ του ΑΠΟ Αταλάντης, βρίσκεται η διοίκηση της ομάδας.

Σύντομα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, θα έχουμε ανακοινώσεις στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάκη Ζαχαρόπουλου στον πάγκο του ΑΠΟ Αταλάντης. Εκτός από προπονητή, σύντομα θα έχουμε και ανακοινώσεις με μεταγραφές…

Επίσης, ο ΑΠΟ ανακοίνωσε την αποχώρηση και του προπονητή τερματοφυλάκων, Πάρη Τσαπρούνη.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Πάρη Τσαπρούνη, προπονητή τερματοφυλάκων και βοηθό προπονητή της ομάδας μας τα τρία τελευταία χρόνια κατά την διάρκεια των οποίων συνέβαλλε σημαντικά στην επίτευξη των μεγάλων επιτυχιών του συλλόγου μας.

Η απόφαση του να ακολουθήσει τον πρώην προπονητή μας Μάκη Ζαχαρόπουλο είναι απόλυτα σεβαστή φέρνοντας την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας μας.

Εμείς τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας κάθε επιτυχία σε όλα τα επίπεδα γιατί εκτός από καλός προπονητής είναι και ένας εξαίρετος χαρακτήρας.

Ο Α.Π.Ο. “ΑΤΑΛΑΝΤΗ” ήδη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν το νέο τεχνικό team καθώς και σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Το Δ.Σ. συνεχίζει με την ίδια περίπου σύνθεση πλαισιωμένο και από νέους ανθρώπους που θα στηρίξουν το σύλλογο τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναμένονται οι ανακοινώσεις…

Διαβάστε επίσης

Back to top button