Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τσέλσι: Η δυσκολία να κλείσει τους πρώτους στόχους της και ο… Λεβαντόφσκι

Η Τσέλσι θέλει να... ταράξει στο μεταγραφικό τοπίο, αλλά προς το παρόν τα ύδατα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» παραμένουν.... ήρεμα!

Η Τσέλσι θέλει να… ταράξει στο μεταγραφικό τοπίο, αλλά προς το παρόν τα ύδατα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» παραμένουν…. ήρεμα!

Έχοντας κατακτήσει το Champions League, θα περίμενε κάποιος ότι η Τσέλσι θα μπορούσε να κινηθεί πιο άμεσα να κλείσει κάποιες περιπτώσεις που πραγματικά την ενδιέφεραν. Βλέπε Κέιν και Χάαλαντ. Ο πρώτος είναι κοντά στο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για τη Σίτι κι ο δεύτερος συνεχίζει την προετοιμασία του με την Ντόρτμουντ, χωρίς να πιέζει να φύγει. Προσπάθεια έγινε και για τον Χακίμι ο οποίος τελικά προτίμησε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι άνθρωποι της Μπορούσια, φυσικά, δεν έχουν καμία διάθεση να κάτσουν να συζητήσουν πιθανή πώλησή του αυτό το καλοκαίρι αν δεν ακούσουν ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ. Από την άλλη, ο Νορβηγός σούπερ σταρ γνωρίζει ότι από το επόμενο καλοκαίρι ενεργοποιείται ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιό του που θα επιτρέψει σε όποιον τον θέλει να τον αγοράσει μ’ ένα ποσό της τάξης των 80 εκατ. ευρώ. Θα μου πείτε σιγά τη διαφορά. Ε, 20 εκατ. ευρώ σε καιρούς κορονοϊού δεν τα λες και λίγα. Βέβαια, όταν πας σε τέτοια νούμερα δεν τα λες και πολλά – ειδικά όταν ξέρεις ότι θα αποκτήσεις ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά σε παραγωγή γκολ!

Η Τσέλσι θα ζήσει με το ρίσκο να περιμένει το επόμενο καλοκαίρι όπου θα έχει και ανταγωνιστές ή θα κινηθεί τώρα να τον ντύσει στα μπλε; Είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσει ο Αμπράμοβιτς.

Από εκεί και πέρα πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Νησί, στο Λονδίνο σκέφτονται την περίπτωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο 32χρονος Πολωνός αποτελεί «αιώνιο έρωτα» του Ρώσου κροίσου, ο οποίος έχει ήδη αποτύχει δύο φορές να τον κάνει δικό του. Λέτε να το καταφέρει σε μια τρίτη ενδεχόμενη προσπάθεια; Κι αυτό είναι κάτι στο οποίο θα απαντήσει ο ίδιος ο Αμπράμοβιτς.

Πάντως, δεν είναι μια εύκολη περίπτωση και μάλλον θα εξαρτηθεί πολύ από τον Λεβαντόφσκι το αν θα φύγει. Το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς εκπνέει το 2023 και μένει να δούμε αν ο ίδιος μετά τη Γερμανία και τις Ντόρτμουντ-Μπάγερν θέλει στο φινάλε της καριέρας του να δοκιμάσει σ’ ένα άλλο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, οι «μπλε» αντιμετωπίζουν δυσκολία στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των Αντρέας Κρίστενσεν και Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Θυμίζουμε, ότι έχει ήδη αποχωρήσει ο Ζιρού, ενώ ο Τάμι Αμπραχαμ θα μπορούσε να ακολουθήσει αλλά το ποσό που ζητά ο σύλλογος ανέρχεται στα 40 εκατ. λίρες και θεωρείται υπερβολικό. Ετσι, η Τσέλσι βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό της, αν θέλει να χωρίσει τους δρόμους μαζί του.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button