ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έκοψε ταχύτητα… στα μεταγραφικά η Λαμία»

Αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά... ο ΠΑΣ Λαμία έμεινε πίσω στο μεταγραφικό ράλι. Υπάρχει εξήγηση όμως! #slgr #lamiafc #μεταγραφές #ΠΑΣΛαμία #εξτρέμ #σέντερφορ #προετοιμασία #season2021_2022

Αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά… ο ΠΑΣ Λαμία έμεινε πίσω στο μεταγραφικό ράλι. Υπάρχει εξήγηση όμως!

Εννέα μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει έως τώρα η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και όταν οι άλλοι ακόμη πραγματοποιήσουν ανανεώσεις, η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ήδη «κλείσει» τα κενά που είχαν προκύψει με μεταγραφές όπως αυτή του Σάββα Γκέντσογλου, του Γιώργου Μανούσου, του Χρήστου Ελευθεριάδη και του Μπόγιαν Σαράνοφ.

Μετά λοιπόν από την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα, κάπου το πράγμα «χαλάρωσε» για τη Λαμία χωρίς να έχουμε άλλες μεταγραφικές κινήσεις. Έχει γίνει γνωστό, πως ο Γρηγορίου θέλει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος να αγωνίζεται στα άκρα και να είναι κατά κάποιο τρόπο ο αντικαταστάτης του Μίλος Ντέλετιτς.

Παρόλο αυτά η ομάδα δεν βιάζεται. Γνωρίζει ότι έχει ακόμη αρκετό χρόνο να ψάξει και να επεξεργαστεί όλες τις προτάσεις που τις γίνονται, έτσι ώστε να καταλήξει στην κατάλληλη περίπτωση που θα την συμφέρει και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

Όπως αναφέρει το Sportime τώρα, οι μεταγραφές στη Λαμία θα επιστρέψουν από Αύγουστο, όπως θα έχουν «πέσει» και οι τιμές των ποδοσφαιριστών και θα είναι πιο εύκολα να προσεγγίσει ικανούς στόχους.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime:

Φορτσάτη μπήκε στη μεταγραφική περίοδο η Λαμία, αλλα κάπου έβγαλε το πόδι από το γκάζι. Βασικά έβαλε… νεκρά. Εννια ποδοσφαιριστές έχουν αποκτήσει οι «κυανόλευκοι». Αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τον αντί-Ντέλετιτς. Θα γίνει κίνηση, αλλά από Αύγουστο. Ο Παπαϊωάννου ψάχνει κάτι καλό, αλλά ακόμα οι τιμές είναι ψηλά. Τον άλλο μήνα κάποιοι που λένε «όχι» στα 80 χιλιάρικα, θα πάνε τρέχοντας. Και με λιγότερα

Διαβάστε επίσης

Back to top button