Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πιερικός: Ανακοίνωσε έξι μεταγραφές και έπεται συνέχεια

Μεταγραφές με φόντο το μέλλον κάνει ο Πιερικός. Έξι προσθήκες επισημοποίησε και πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν επένδυση.

Μεταγραφές με φόντο το μέλλον κάνει ο Πιερικός. Έξι προσθήκες επισημοποίησε και πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν επένδυση.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως μετά από συμφωνία, υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας μας οι νεαροί ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Δημηνάς από Δία Δίου, (γεννηθείς 11/11/99, μέσος με καταγωγή από την Πιερία), Κωστής Τσενικλής από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, (23/04/2001 επιθετικός από την Πιερία), Γιώργος Δεληγιάννης από ΑΕ Καρίτσας, (28/09/2000, κεντρικός αμυντικός από την Πιερία), Γιάννης Γαλάνης από ΑΕ Καρίτσας, (19/12/98, τερματοφύλακας από την Πιερία), Θάνος Φωκαΐδης από ομάδα της Τσεχίας (27/04/99, μέσος από την Πιερία), Ορέστης Μπατσαράς, από Εθνικό Σοχού, (25/10/2000, ακραίος αμυντικός από την Πιερία).

Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού και ευχόμαστε σε όλους, πολλές επιτυχίες με υγεία και το «Π» στο στήθος!

Οι ανανεώσεις και οι προσθέσεις νεαρών ποδοσφαιριστών από την Πιερία, ολοκληρώνονται (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και σειρά πλέον παίρνουν αυτές των έμπειρων ποδοσφαιριστών. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ολοκληρωθούν μεταγραφικές κινήσεις παικτών που θα ενισχύσουν τον Πιερικό στο νέο πρωτάθλημα της SL2, ενώ θα ανακοινωθεί και η παραμονή ποδοσφαιριστών που θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλη του έμψυχου δυναμικού της ομάδας της Πιερίας.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει όπως είχε ανακοινωθεί, στις 2 Αυγούστου, με το πρώτο μέρος της να διεξάγεται στην Κατερίνη. Νωρίτερα θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά. Στις 23 Αυγούστου ο Πιερικός θα αναχωρήσει για την Σερβία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα επιστρέψει 2 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, έχει προγραμματισθεί για τις 8 Αυγούστου και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα γίνει με την Κ19 ομάδα του Ολυμπιακού στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου και θα κάνει την προετοιμασία της η ομάδα του Πειραιά».

Διαβάστε επίσης

Back to top button