ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόραρε…και κρατάει το πρώτο ημίχρονο!

Χορταστικό πρώτο ημίχρονο στο φιλικό του ΠΑΣ Λαμία με τον Εθνικό Άχνας, παρόλο αυτά η ομάδα της Φθιώτιδας δεν ικανοποίησε, δείχοντας πως θέλει ακόμη δουλειά. #slgr #lamiafc #ΠΑΣΛαμία #ΕθνικόςΆχνας #φιλικό #LamiaSports

Χορταστικό πρώτο ημίχρονο στο φιλικό του ΠΑΣ Λαμία με τον Εθνικό Άχνας, παρόλο αυτά η ομάδα της Φθιώτιδας δεν ικανοποίησε, δείχοντας πως θέλει ακόμη δουλειά. #slgr #lamiafc #ΠΑΣΛαμία #ΕθνικόςΆχνας #φιλικό #LamiaSports

Στο 2-2 έμεινε ο ΠΑΣ Λαμία με τον Εθνικό Άχνας, στο πρώτο φιλικό αγώνα των «κυανόλευκων». Η ομάδα της Φθιώτιδας σκόραρε αρχικά με τον Τζανετόπουλο για να έρθει η απάντηση από του Κυπρίους με τον Μάριο Ηλία, ενώ στο γκολ του Ελευθεριάδη απάντησε ο Ζάκπα.

Το ματς:

Μόλις στο 2΄του αγώνα ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ταϊρόν ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στην καρδιά της άμυνα του Εθνικού. Εκεί βρέθηκε ο Τζανετόπουλος ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το πρώτο γκολ του ΠΑΣ Λαμία για φέτος σημειώθηκε από τον κεντρικό αμυντικό της Λαμίας…

Μετά το γκολ, ο Εθνικός προσπάθησε να απαντήσει, κράτησε μπάλα, ανέβηκε και στο 13΄ο Μάριος Ελία με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Η Λαμία αν και δέχθηκε γκολ, προσπάθησε και βγήκε μπροστά και απείλησε. Στο 15΄ο Μανούσος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αντέτζο προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά αλλά ο αμυντικός του Εθνικού απομάκρυνε. Το ριμπάουντ, το πήρε ο Ταϊρόν ο οποίος σούταρε αλλά τη μπάλα την απομάκρυνε ο Μπογκαντίνοφ.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι εντος αγωνιστικού χώρου, παρόλο που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό σε σχέση με τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος είχε ήδη δύο φιλικά στα πόδια του.

Στο 23΄ο Ταϊρόν εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, στέλνοντας τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι. Ο Μανούσος πήρε τη κεφαλιά υπό πίεση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Σέντρα ο Ρόμανιτς από τα αριστερά ύστερα από ωραία αποφυγή, ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε στο δεύτερο δοκάρι να πάρει την κεφαλιά, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Γκέντσογλου έβγαλε τη σέντρα ο Ελευθεριάδης βρέθηκε ξανά στη φάση αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Γκολάρα από τη Λαμία για το 2-1 στο 34 . Ο Γκέντσογλου, έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Ελευθεριάδη, ο οποίος πλάσαρε εκπληκτικά τον Μπογκαντίνοφ για το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ.

Ο Μωυσέως, εκτέλεσε το κόρνερ για τον Εθνικό από δεξιά, ο Ταράσοφ πήρε την κεφαλιά κερδίζοντας όλους τους αμυτικούς της Λαμίας στον αέρα αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, βγαίνοντας άουτ.

Απάντηση στην απάντηση… Ο Εθνικός, απάντησε στο γκολ του Ελευθεριάδη, με τον Γκομπάλ Ζάκπα να σουτάρει από καλή θέση κερδίζοντας τον ανύμπορο για να αντιδράσει Σαράνοφ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 2-2. Η Λαμία είχε ορισμένα καλά διαστήματα στο παιχνίδι της, παρόλο αυτά ήταν αισθητή η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Από την άλλη ο Εθνικός κατάφερε μέσα από καλό ποδόσφαιρο να απαντήσει και στα δύο γκολ των γηπεδούχων, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ηλίας Χαραλάμπους να βγάζει τον Μάριο Ηλία και να περνά στο ματς τον Ταουλαμέσε ενώ για τη Λαμία ο Γρηγορίου άλλαξε όλη την ενδεκάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γκαραβέλης, Βύντρα, Μαζουλουξής, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τρούμπουλος, Γκούγκα, Μανουσάκης, Νούνιες, Τσούκαλος και Καραμάνος.

Tίποτα το ιδιαίτερο στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Λαμίας δυσκολευόταν να κρατήσει τη μπάλα με συνέπεια να δίνει συνεχώς την κατοχή στον Εθνικό. Στο 54΄ο Μωυσέως βρέθηκε ολομόναχος σε θέση βολής απέναντι από τον Γκαραβέλη, αλλά ευτυχώς αστόχησε.

Πρώτη καλή φάση για τη Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο στο 61΄με τον Τσούκαλο να βλέπει τον Καραμάνο στην μικρή περιοχή, να του βγάζει ωραία σέντρα αλλά ο επιθετικός του ΠΑΣ δεν κατάφερε να βρει με το κεφάλι τη μπάλα.

Το παιχνίδι «κύλισε» χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση από τις δύο ομάδες. Πολλά λάθη στο δεύτερο 45λεπτο και από τις δύο ομάδες, ενώ οι τελικές προσπάθειες… ελάχιστες.

Το σκορ δεν άλλαξε το 2-2 παρέμεινε και το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Λαμία ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία.

 

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία: Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Γκούγκα, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς, Ταϊρόν, Μανούσος

Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Νούνιες, Καραμάνος, Τσούκαλος, Βύντρα, Μανουσάκης, Μαζουλουξής, Κωστίκα, Νικολόπουλος, Τρούμπουλος, Προβυδάκης, Μαργαρίτης, Βλαχομήτρος

Εθνικός Άχνας (Ηλίας Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Ιωάννου, Ταράσοφ, Περατικός, Κουντόβιακ, Φόλμπερκ, Μωυσέως, Ζάκπα, Γκούροπετς, Ελία, Καρασάυσκς

Αναπληρωματικοί: Χριστοδούλου, Πηλέας, Ιωάννου Πέτρος, Άδωνης, Ηλία, Κουμής, Αγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Καβαλιέφσκι, Ταουλαμέσε, Ηλία Κων/νος

Διαβάστε επίσης

Back to top button