Άλλα αθλήματαΠόλο

Σπουδαία νίκη της Εθνικής πόλο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ουγγαρία (vid)

Η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών, ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Ολυμπιακό τουρνουά, αφού επικράτησε με 10-9 της κατόχου 9 χρυσών μεταλλίων, Ουγγαρίας!

Η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών, ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Ολυμπιακό τουρνουά, αφού επικράτησε με 10-9 της κατόχου 9 χρυσών μεταλλίων, Ουγγαρίας!

Τεράστια νίκη στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας πόλο στο Ολυμπιακό τουρνουά! Η ελληνική ομάδα έκανε μεγάλη υπέρβαση, κερδίζοντας με 10-9 την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάτοχο 9 χρυσών μεταλλίων, Ουγγαρία και ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Τόκιο.

Πρώτος σκόρερ της Ελλάδας, ήταν ο Φουντούλης που πέτυχε τρία γκολ, ενώ πολύ σημαντικός ήταν και ο Ζερδεβάς στην εστία, έχοντας πολλές σημαντικές αποκρούσεις, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Η Ουγγαρία προηγήθηκε μέχρι και με τρία γκολ διαφορά (5-2), ωστόσο η Ελλάδα κατάφερε να βγάλει σπουδαία αντίδραση, με Γενηδουνιά και Φουντούλη αρχικά και στη συνέχεια, με Βλαχόπουλο και Παπαναστασίου να προηγηθεί με 8-6.

Στο τέλος, το νικητήριο γκολ, ήρθε από τον Βλαχόπουλο, 3:40 πριν τη λήξη, με τον Ζερδεβά να κρατάει το 10-9 στην τελευταία επιθεση των Ούγγρων!

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική, είναι κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιταλία, το πρωί της Δευτέρας στις 21:30, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 2-3, 1-1.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μαρτζ):Νάγκι, Ανγκιάλ 2, Μάνχρεζ 1, Ζαλάνκι, Βάμος, Χονζνιάσκι, Πάστζορ, Γιάνσικ, Έρντελι 3, Βάργκα 3, Μεζέι, Χαράι.

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 2.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button