Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Στη λίστα για τον φορ ο Μούτο

Τον Ιάπωνα Γιοσινόρι Μούτο της Νιούκαστλ θέλει για τη θέση του φορ η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τον Ιάπωνα Γιοσινόρι Μούτο της Νιούκαστλ θέλει για τη θέση του φορ η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε διαπραγματεύσεις με την Νιούκαστλ για την απόκτηση του Ιάπωνα διεθνή επιθετικού Γιοσινόρι Μούτο βρίσκεται ο Άρης.

Η αγγλική ομάδα έδωσε το καλοκαίρι του 2018 σχεδόν 10 εκ λίρες για να τον αποκτήσει από την Μάιντς ύστερα από επιθυμία του Ράφα Μπενίτεθ αλλά η προσαρμογή τους το νησί ήταν δύσκολη με συνεχείς τραυματισμούς και συνολικά δυο γκολ σε 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Ειμπάρ στη LaLiga έχοντας 28 συμμετοχές και τρία γκολ. Οι Ισπανοί δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την Νιούκαστλ για την αγορά του παίκτη που κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα του Στιβ Μπρους αλλά δεν υπολογίζεται.

Ο Μούτο που είναι 29 ετών και έχει ύψος 1, 80 ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του με την FC Tokyo έχοντας 26 γκολ σε 61 παιχνίδια. Το καλοκαίρι του 2015 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μάιντς έναντι 2,8 εκ ευρώ.

Σε τρεις σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με την γερμανική ομάδα τα πήγε εξαιρετικά, είχε 72 συμμετοχές με 23 γκολ και 11 ασιστ σε όλες τις διοργανώσεις φθάνοντας μέχρι την Εθνική ομάδα παίρνοντας μέρος στα τελικά του Μουντιάλ του 2018 (αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Πολωνία).

Συνολικά έχει 29 παιχνίδια με την Εθνική και τρία γκολ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button