ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και κούραση έβγαλε και δουλειά χρειάζεται!

Το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποιήθηκε χθες και είτε το θέλουμε είτε όχι... είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα.

Το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποιήθηκε χθες και είτε το θέλουμε είτε όχι… είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα.

Στο 2-2 έμεινε ο ΠΑΣ Λαμία με τον Εθνικό Άχνας, στο πρώτο φιλικό από τα αρκετά προγραμματισμένα που έχει η ομάδα της Φθιώτιδας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, στους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν το παρών στο γήπεδο, η ομάδα έδειξε ότι είναι κουρασμένη από την εξαντλητική προετοιμασία των προηγούμενων εβδομάδων.

Συν τοις άλλοις, η Λαμία έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της πράγμα που δηλώνει πως χρειάζεται ακόμη χρόνος και ημέρες δουλειάς έτσι ώστε να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής των «κυανόλευκων» παίξουν.

Αν χρειάζεται τώρα να σχολιάσουμε κάτι, είναι τα δεκάλεπτα καλού ποδοσφαίρου που είχε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, όπου και αγωνίστηκαν οι βασικοί…

Γρήγορες πάσες, ωραίοι συνδυασμοί και εννοείται γκολ. Και μάλιστα δύο! Το ένα από στημένη φάση, όπου ο Τζανετόπουλος άνοιξε λογαριασμό με ωραία κεφαλιά, ενώ το δεύτερο προήλθε από ωραία συνεργασία του Γκέντσογλου με τον Ελευθεριάδη. Ο πρώτος έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον δεύτερο και ο εξτρέμ της Λαμίας με ένα εξίσου πολύ ωραίο πλασέ έβαλε το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ.

Η συνέχεια λοιπόν θα δοθεί στον αγωνιστικό χώρο και το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, 28/7 λογικά την ίδια ώρα με το χθεσινό φιλικό και με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης του Γιάννη Πετράκη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button