ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν ψάχνει αντικαταστάτη του Μπεχαράνο / Ποιες είναι οι επιλογές από το ρόστερ;

Η περιπέτεια υγείας του Ντάνι Μπεχαράνο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Βολιβιανός άσσος τα ξημερώματα της Δευτέρας έχει συγκλονίσει την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η περιπέτεια υγείας του Ντάνι Μπεχαράνο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Βολιβιανός άσσος τα ξημερώματα της Δευτέρας έχει συγκλονίσει την ομάδα της Φθιώτιδας.

Έκτακτο: Τροχαίο για τον Μπεχαράνο του ΠΑΣ Λαμία!

Η απουσία του Μπεχαράνο θεωρείται πλέον δεδομένη και απομένει σήμερα ή αύριο να μάθουμε το πόσο θα παραμείνει στα «πιτς» ο διεθνής ποδοσφαιριστής με σκοπό να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει ξανά στα δρώμενα της ομάδας του.

Πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, προκύπτει με την απουσία του Ντάνι Μπεχαράνο καθώς μιλάμε για έναν από τους παλιούς, έμπειρους και καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Βασικό γρανάζι της κυανόλευκης μηχανής» τα τελευταία χρόνια ο Βολιβιανός και η απουσία του αλλάζει τα δεδομένα όσο αφορά τη βασική ενδεκάδα.

Παρόλο αυτά, για μεταγραφή αντικατάστασης του ποδοσφαιριστή, δεν φαίνεται να γίνεται λόγο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά του Sportime, χωρίς να έχει προκύψει βέβαια κάτι τέτοιο από επίσημα στόματα.

Στη Λαμία πιστεύουν πως τη θέση του Ντάνι, μέχρι να επιστρέψει, μπορούν να την καλύψουν άλλα μέλη του ρόστερ, μιας και υπάρχουν επιλογές. Αυτή τη στιγμή ως βασικοί λογίζονται οι Τζανδάρης και Γκούγκα, μιας και ο Γεωργιανός προϋπήρχε στο ρόστερ έναντι του Γκέντσογλου. Βέβαια, άλλη δουλειά κάνει μέσα στο γήπεδο ο Γκούγκα και άλλη ο έμπειρος Έλληνας μέσος. Ο βραχύσωμος μέσος του ΠΑΣ, έχει περισσότερα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μπεχαράνο και ίσως ταιριάξει καλύτερα με τον Τζανδάρη ο οποίος από πέρυσι έχει πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του. Συν τοις άλλοι, ο Γρηγορίου ίσως ποντάρει και στην ταχύτητα του Γκούγκα, κάτι που καλώς ή κακώς λείπει από τον υψηλόσωμο Γκέντσογλου.

Επίσης, στο ρόστερ υπάρχουν ο Τρούμπουλος και ο Μαργαρίτης που μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής ενώ στη θέση του αμυντικού χαφ εύκολα μπορεί να αγωνιστεί και ο Γιάννης Σκόνδρας μιας και όταν πρωτοξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη συγκεκριμένη θέση αγωνιζόταν.

Όπως και να έχει η ομάδα της Φθιώτιδας είναι πληγωμένη και ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά από την απουσία του καλύτερού της μέσου την τελευταία τριετία.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button