ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Free agents: Σέντερ φορ για γούστα… ή και όχι! (pics+vids)

Το μεταγραφικό σαφάρι των ομάδων συνεχίζεται και ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στις ομάδες που σίγουρα θα κινηθεί μία ακόμη μεταγραφή έως το τέλος του περιόδου.

Το μεταγραφικό σαφάρι των ομάδων συνεχίζεται και ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στις ομάδες που σίγουρα θα κινηθεί μία ακόμη μεταγραφή έως το τέλος του περιόδου.

Θα είναι εξτρέμ αυτός που θα αποκτήσει η ομάδα της Λαμίας; Θα είναι κάποιος ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του γκολτζή; Εμείς εδώ στο LamiaSports ψάξαμε τις λίστες του transfermarkt με τους free agents κεντρικούς επιθετικούς και σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις «καλές ευκαιρίες» σύμφωνα πάντα με την προσωπική μας άποψη.

Σέντερ φορ… για γούστα!

Graziano Pelle – 309 συμμετοχές – 150 γκολ – 54 ασίστ. Η ηλικία μας τα «χαλάει» (35 ετών) λίγο αλλά ο Ιταλός βγάζει γούστα…

Ari – 385 συμμετοχές – 117 γκολ – 66 ασίστ. Και πάλι η ηλικία είναι ένα θέμα (35 ετών), αλλά ο Βραζιλιάνος είναι πραγματική δύναμη στο κουτί!

Sam Baldock – 409 συμμετοχές – 114 γκολ – 40 ασίστ. Ένας Άγγλος σέντερ φορ… με ελληνικές ρίζες! Τι καλύτερο να ζητήσεις;

Eder – 373 συμμετοχές – 80 γκολ – 37 ασίστ. Έχει δώσει στην Πορτοφαλία ένα Euro, με ένα σουτ οβίδα… Εξαιρετικά ακριβή επιλογή… που θα έκανε «μπαμ» σίγουρα!

«Δίχτυα» στην ελληνική αγορά

Rogerio Thuram – 213 συμμετοχές – 60 γκολ – 6 ασίστ. Γνωστός στο ελληνικό κοινό και στον ΠΑΣ Λαμία, με δυνατότητες!

Krisztian Nemeth – 274 συμμετοχές – 78 γκολ – 52 ασίστ. Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της SuperLeague 1, ενώ έχει περάσει και από τη Λίβερπουλ…

Marko Nunic – 232 συμμετοχές – 62 γκολ – 5 ασίστ. «Βαρή» σέντερ φορ, έχει το γκολ αλλά είναι αρκετά αδικημένος.

Μιχάλης Μανιάς – 293 συμμετοχές – 83 γκολ – 14 ασίστ. Πέρασμα από Ελλάδα, Κύπρο και Βέλγιο, ο Μανιάς είχε πολλές προοπτικές να γίνει ένα ικανό σέντερ φορ… αλλά κάπου το έχασε στην πορεία. Παρόλο αυτά, είναι μία καλή επιλογή για τις περισσότερες ομάδες της SuperLeague 1.

Matias Castro – 172 συμμετοχές – 43 γκολ – 6 ασίστ. Ο Κάστρο πήρε από το χεράκι πέρυσι τον Ιωνικό και τον ανέβασε κατηγορία, δείχνοντας πως δεν ανήκει στην SuperLeague 2, τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος!

Τα «λαχεία» της αγοράς

Cristian Herrera – 293 συμμετοχές – 61 γκολ – 15 ασίστ. Ισπανός σέντερ φορ, με παρουσία στη 2η κατηγορία της χώρας του κυρίως… Σας θυμίζει κάτι;

Christian Santos – 376 συμμετοχές – 130 γκολ – 31 ασίστ. Κολομβιανογερμανικό «πολυβόλο» ο Santos με παραστάσεις από La Liga, Eredivisie και Bundesliga.

Giovanni Sio – 394 συμμετοχές – 111 γκολ – 43 ασίστ. Ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλες παραστάσεις, έχοντας παίξει σε VfL Wolfsburg, FC Augsburg, FC Basel, Montpellier και Genclerbirligi.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button