ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι εκτός έδρας πρεμιέρες και ο ΠΑΣ Λαμία!

Με τον ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Λαμία. Δείτε ποια είναι τα αποτελέσματα των «κυανόλευκων» τα τελευταία χρόνια όταν αγωνίζεται εκτός έδρας στην πρεμιέρα. #slgr #lamiafc #πρεμιέρα #εκτόςέδρας #ΠΑΣΛαμία #ΝΠΣΒόλος #πρόγραμμα #LamiaSports

Με τον ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Λαμία. Δείτε ποια είναι τα αποτελέσματα των «κυανόλευκων» τα τελευταία χρόνια όταν αγωνίζεται εκτός έδρας στην πρεμιέρα.

Πρεμιέρα εκτός έδρας για τον ΠΑΣ / Δείτε όλο το πρόγραμμα!

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της SuperLeague 1 ολοκληρώθηκε, βέβαια το υπερθέαμα της ελληνικής λίγκας δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα ξεκινήσει στην ώρα του λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των 7 ομάδων που ζητούν κεντρική διαχείριση.

Μέσα σε αυτές τις ομάδες είναι και ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος στην πρεμιέρα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΝΠΣ Βόλο.

Ποια είναι τα αποτελέσματα όμως της Λαμίας στις πρεμιέρες εκτός έδρας; Το LamiaSports (ποιος άλλος;) έψαξε και βρήκε τα αποτελέσματα.

Για τσεκάρετε:

Για τη SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία έχει αγωνιστεί εκτός έδρας στην πρεμιέρα μόλις 2 φορές. Η πρώτη ήταν την πρώτη σεζόν όπου βρέθηκε στη μεγάλη κατηγορία η ομάδα της Φθιώτιδας. Τότε, τη σεζόν 2017-2018 ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Ξάνθη.

Η δεύτερη φορά ήταν τη σεζόν 2019-2020 όταν έπαιξε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη. Τότε ηττήθηκε με 3-1 σκορ και όλοι θυμόμαστε το πως…

Για τη Football League τώρα έχουμε την ήττα με 3-0 από την ΑΕΛ τη σεζόν 2015-2016, ενώ για τη σεζόν 2016-2017 ο ΠΑΣ αντιμετώπισε τον Αιγινιακό εκτός έδρας παίρνοντας λευκή ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button