Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η Τρουά θέλει τον Σισέ – Αυτό είναι το ποσό που δίνει

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει πωλητήριο στον Παπ Αμπού Σισέ με την Τρουά να δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον όπου είναι διατεθειμένη να δώσει ένα μεγάλο ποσό.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει πωλητήριο στον Παπ Αμπού Σισέ με την Τρουά να δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον όπου είναι διατεθειμένη να δώσει ένα μεγάλο ποσό.

Με βάση τα όσα αναφέρει η Equipe, η γαλλική ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 5 εκατ. ευρώ.

Η Τρουά ανήκει στην City Group. Μια κοινοπραξία εταιριών στην οποία κύρια μέτοχος είναι το fund της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι. Επίσης μετοχές έχει και κινεζικό fund.

Κάτι που δείχνει πως έχει οικονομική δύναμη. Πρόσφατα η Τρουά έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Βραζιλιάνο μέσο Μετίνιο. Ήταν η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της. Και θέλει να κάνει μια ακόμα ακριβή μεταγραφή.

Αυτή με τον Σισέ, τον οποίο φέρεται να έχει τσεκάρει και από τα παιχνίδια που έκανε με την Σεντ Ετιέν.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ενημερωθεί σχετικά και αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές. Η Τρουά θέλει να τρέξει τις εξελίξεις. γιατί σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ξεκινάει το γαλλικό πρωτάθλημα.

Και της λείπουν βασικά κομμάτια του παζλ από το ρόστερ της. Με ένα από αυτά να έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας. Με τον Σισέ να είναι στην κορυφή της λίστας της.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ αύριο θα αναχωρήσει για το Μπακού. Και όπως φαίνεται θα ξεκινήσει βασικός στο ματς με την Νέφτσι. Τουλάχιστον έχει πολλές ελπίδες. Γιατί υπάρχουν αρκετές απουσίες που τον φέρνουν στο προσκήνιο για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν αποκλείεται να είναι από τα τελευταία του ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα. Καθώς και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button