ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Σε 1,5 μήνα ο Ντάνι θα είναι κοντά μας / Δεν θα ψάξουμε αντικαταστάτη»

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε στα δύο 45λεπτα στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν το παρών στη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε στα δύο 45λεπτα στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν το παρών στη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο έμπειρος κόουτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του και πεπεισμένος για αλλαγή της εικόνας της ομάδας μόλις αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Τι είπε για τον Μπεχαράνο!

“Δύο διαφορετικές εικόνες το πρώτο ημίχρονο από το δεύτερο. Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε πέσει λίγο και η θερμοκρασία. Βγάλαμε όμως μεγάλη διάθεση, κάναμε πολλά από αυτά τα οποία θέλουμε να βλέπουμε φέτος σε θέματα τακτικής. Νομίζω ότι είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Θα το πω και πάλι ότι τα τρία πρώτα φιλικά είναι για να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Από το τέταρτο και μετά θα αρχίσουμε να βλέπουμε και πρόσωπα και κυρίως να βγάζουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα στοιχεία που θέλουμε να βλέπουμε φέτος και έχουμε δουλέψει. Εννοείται ότι δεν μας απασχολεί το σκορ στη παρούσα στιγμή και συνεχίζουμε προετοιμάζοντας την ομάδα για το επόμενο φιλικό”

Για τον Μπεχαράνο και το πότε θα επιστρέψει: “Σύμφωνα με την πληροφόρηση των γιατρών ο Ντάνι σε περίπου ενάμιση μήνα θα είναι κοντά μας. Θέλω να κάνω μία παρένθεση και να ευχηθώ τόσο στον Ντάνι όσο και στην σύζυγό του ταχεία ανάρρωση και καλούς απογόνους και σε αυτούς και στον Τζανδάρη και την σύζυγό του. Η ουσιαστική παρένθεση που θέλω να κάνω αφορά στα δημοσιεύματα που μιλούν για ενίσχυση ή όχι στη θέση του Μπεχαράνο. Ο Ντάνι είναι αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας, σε ενάμιση μήνα θα είναι κοντά μας σύμφωνα με τους γιατρούς, εννοείται ότι τον στηρίζουμε και τον περιμένουμε και δεν θα αποκτηθεί κανένας ποδοσφαιριστής στην θέση του.”

Απόδοση Δηλώσεων: Νίκος Μώκος / Lamiara.gr

Photo credits: Yannis Simopoulos / ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

*Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την συγκατάθεση της σελίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button