Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Premier League θα επανεξετάσει τον φάκελο για την πώληση της Νιουκάστλ

Η Premier League αποφάσισε να εξετάσει εκ νέου τον φάκελο για την αγορά της Νιουκάστλ από επενδυτικό fund που υποστηρίζεται οικονομικά από την Σαουδική Αραβία, μετά τις καταγγελίες.

Η Λίγκα είναι αποφασισμένη να εξετάσει το ηθικό, πολιτικό αλλά και νομικό κομμάτι της υπόθεσης, θεωρώντας ότι η Κυβέρνηση την έχει αφήσει… μόνη της σε αυτή την απόφαση, προκειμένου να μην εκτεθεί.

Η υπόθεση της Νιουκάστλ ενώ αρχικά έδειχνε να έχει κλείσει, θα εξετασθεί εκ νέου μετά τις διάφορες καταγγελίες. Αρχικά ήταν το κανάλι του Κατάρ που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League το οποίο κατηγορεί την Σαουδική Αραβία για… πειρατεία μέσω ενός καναλιού που εκπέμπει από την χώρα, ένα θέμα για το οποίο οι άνθρωποι της Λίγκας κατέθεσαν αίτημα εννέα φορές για έρευνα και απορρίφθηκε.

Ακολούθησαν οι καταγγελίες από την Διεθνή Αμνηστία και την αρραβωνιαστικιά του δημοσιογράφου Κασόγκι που είχε δολοφονηθεί στην Πρεσβεία της Σ. Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Η απόφαση αναμένεται να καθυστερήσει τουλάχιστον για μία εβδομάδα, ίσως και περισσότερο ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button