ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Η δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα!

Δέχεται δύσκολα γκολ... αλλά εξίσου δύσκολα σκοράρει ο ΠΑΣ Λαμία! #slgrinterwetten #lamiafc #goal #transfermarkt #season2021_2022

Δέχεται δύσκολα γκολ… αλλά εξίσου δύσκολα σκοράρει ο ΠΑΣ Λαμία! #slgrinterwetten #lamiafc #goal #transfermarkt #season2021_2022

Γκολ δέχεται… όμως δεν βάζει!

Αν θα έπρεπε να επιλέξουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια που αγωνίζεται στη SuperLeague 1, είναι ξεκάθαρα το σκοράρισμα.

Αν βγάλουμε εκτός τη σεζόν 2018-2019, όπου η ομάδα έβρισκε γκολ από την άμυνα, το κέντρο και την επίθεση, οι προηγούμενες χρονιές είναι απογοητευτικές.

Με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής έχουμε διανύσει 12 αγωνιστικές με τη Λαμία να έχει σκοράρει μόλις 10 γκολ! Πέρυσι, στις 12 πρώτες αγωνιστικές είχε μόλις 7 γκολ ενεργητικό, όμως και εντελώς διαφορετικό ρόστερ, προσέγγιση των αγώνων και στόχους.

Τα δέκα γκολ έχουν προέλθει μετά από 86 τελικές προσπάθειες. Την περσινή σεζόν, η ομάδα σκόραρε συνολικά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 14 γκολ έχοντας δημιουργήσει 175 τελικές προσπάθειες.

Τα μέχρι τώρα 10 τέρματα της Λαμίας, την έχουν φέρει στην προτελευταία θέση, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι τελευταίος με 7!

Αναλυτικά η λίστα:

Από την άλλη τώρα και όσο αφορά την άμυνα, η Λαμία έχει δεχθεί 17 τέρματα, έχοντας την 9η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Το ανησυχητικό σε αυτή τη λίστα είναι πως η ομάδα της Φθιώτιδας δέχεται τα περισσότερα γκολ από το 1΄έως και το 45΄του αγώνα…

Δείτε την λίστα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button