ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Made in Greece!

Μόνο ο ΠΑΣ Λαμία κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία στις μέχρι τώρα προσθήκες που έχουν κάνει οι ομάδες της κατηγορίας, πλην των Big 5.

Το… παπούτσι από τον τόπο σου δεν πολύ… φοριέται την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στη Super League
1.

Μόνο η Λαμία κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία στις μέχρι τώρα προσθήκες που έχουν κάνει οι ομάδες της κατηγορίας, πλην των Big 5.

Εννιά μεταγραφές έχει κάνει η ομάδα της Φθιώτιδας, οι επτά «δικά» μας παιδιά. Γκαραβέλης, Eλευθεριάδης, Γκέτσογλου, Μανούσος, Μανουσάκης, Mαζουλουξής, Πενταράκης. Μόνο ο γνώριμος Σαράνοφ και ο Νούνιες οι «εισαγόμενοι». Επτά Έλληνες.

Έναν λιγότερο, έξι, αλλά με μια προσθήκη επιπλέον(10), ακολουθεί ο Ατρόμητος που έφερε πίσω Χατζηισαΐα, Κουλούρη και έντυσε στα «κυανόλευκα» Τζαβίδα, Βασιλαντωνόπουλο, Καρτάλη και Κλωναρίδη.

Έξι έχει και ο Ιωνικός, αλλά οι Έλληνες αποτελούν τη μειοψηφία των μεταγραφικών κινήσεων των Νικαιωτών, αφού μέχρι στιγμής έχει πάρει 15 ποδοσφαιριστές, τους περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Με τέσσερις, ακολουθούν ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης με έξι και επτά προσθήκες αντίστοιχα.

Από κει και πέρα, τον Έλληνα ποδοσφαιριστή τον βρίσκεις με το… κιάλι! Έναν έχει πάρει ο Παναιτωλικός (Χουχούμης). Οι υπόλοιποι πέντε είναι από… παντού!

Μια μόλις προσθήκη Έλληνα έχει κάνει ο ΟΦΗ με την απόκτηση του Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης!

Σε Τρίπολη και Βόλο, ούτε το… κιάλι κάνει δουλειά. Αρκάδες και Θεσσαλοί έχουν πάρει μόνο ξένους ποδοσφαιριστές. Οι πρώτοι πέντε και οι «κυανέρυθροι» 10!

Στη σούμα, 72 (συν τον κλεισμένο Ντέιμπι Φλόρες στο Αγρίνιο) μεταγραφές στα 9 club της Super League 1, εξ αυτών μόνο οι 28 Έλληνες. Ποσοστό απογοητευτικό.

«Στα ξένα Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος»!

H OMAΔΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΧΕΙΑΠΟΚΤΗΣΕΙ 9 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΑΝΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ, ΑΣΤΕΡΑΣ, ΒΟΛΟΣ, ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟΣ, ΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ!

Πηγή:  Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button