Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοντά σε Σάντε Σίλβα ο Άρης!

Ο Άρης είναι κοντά στο να φέρει πίσω τον Σάντε Σίλβα ενισχύοντας κι άλλο την μεσοεπιθετική του γραμμή. #slgr #Άρης #XandeSilva #WestHam #μεταγραφή

Ο Άρης είναι κοντά στο να φέρει πίσω τον Σάντε Σίλβα ενισχύοντας κι άλλο την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Το κερασάκι στην τούρτα σε μια εξαιρετική μεταγραφική περίοδο ετοιμάζεται να βάλει ο Άρης. Όπως μετέδωσε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι «κίτρινοι» φέρνουν πίσω στη Θεσσαλονίκη τον Σάντε Σίλβα.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει από τη Γουέστ Χαμ . Ο Θόδωρης Καρυπιδης μιλάει με την αγγλική ομάδα για την αγορά του και εφόσον τα βρουν ο παίκτης θα υπογράψει για τρία χρόνια.

Ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς ο ίδιος ο Σίλβα, αλλά και ο Άκης Μάντζιος, παρότι έχει πλέον πολλές καλές λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Ο 24χρονος άσος είχε την περασμένη σεζόν 33 εμφανίσεις, 4 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα του Άρη.

Στο μεταξύ, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς που ανακοινώθηκε από τον Άρη, θα μεταβεί σήμερα στην Τσεχία για να μαζέψει τα πράγματά του και να ρυθμίσει κάποια διαδικαστικά με την Πλζεν. Θα επιστρέψει από την πατρίδα του σε 2-3 μέρες για να αρχίσει προπονήσεις κι έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το φιλικό της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης».

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button