Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

UEFA: Κορυφαίο γκολ για το 2021 το «ψαλίδι» του Μεντί Ταρέμι!

H UEFA ανακοίνωσε τον νικητή του καλύτερου γκολ της χρονιάς με το «ψαλιδάκι» του Ιρανού, Μεντί Ταρέμι να κερδίζει το βραβείο.

H UEFA ανακοίνωσε τον νικητή του καλύτερου γκολ της χρονιάς με το «ψαλιδάκι» του Ιρανού, Μεντί Ταρέμι να κερδίζει το βραβείο.

Ο Ιρανός επιθετικός της Πόρτο, Μεντί Ταρέμι έλαβε περίπου το 30% των ψήφων για να κατακτήσει το βραβείο της UEFA, για το γκολ της χρονιάς «Goal of the Season», για την απίστευτη έμπνευση και εκπληκτική εκτέλεση στον αγώνα ενάντια στην Τσέλσι.

Το τέρμα του Ιρανού σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού αγώνα των ομάδων στο Champions League, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον αποκλεισμό της Πόρτο.

Στην 2η θέση βρέθηκε το γκολ του Λορέντζο Ινσίνιε, στον προημιτελικό του Euro μεταξύ του Βελγίου και της Ιταλίας, που βρήκε νικήτρια την «Σκουάντρα Ατζούρα» και στην 3η του Κεμάρ Ρούφε για την νίκη των Ρέιντζερς στο Europa League επί της Σταντάρ Λιέγης.

Συνολικά οι ψήφοι στην ιστοσελίδα της UEFA, ξεπέρασαν τους 600.000. Την περασμένη σεζόν δεν υπήρξε βραβείο, ενώ το 2019, νικητής ήταν ο Λιονέλ Μέσι για το γκολ του με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενάντια στην Λίβερπουλ, στον ημιτελικό του Champions League.

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button