ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θεοδωρόπουλος: «Ο βαθμός κόντρα στον Άρη, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε»

Διαβάστε τις δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία, Κώστα Θεοδωρόπουλου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Διαβάστε τις δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία, Κώστα Θεοδωρόπουλου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη και την εικόνα της ομάδας του, μίλησε ο πορτιέρε της Λαμίας, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά στην έδρα του Άρη που ξέραμε ότι θα έχουμε έξτρα πίεση. Δουλέψαμε με τον προπονητή στο πλάνο και με την βοήθεια και της τύχης, πήραμε τον βαθμό».

Για τον βαθμό της ισοπαλίας: «Ο πόντος είναι σημαντικός και ειδικά σε μια δύσκολη έδρα. Σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις».

Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: «Από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής, ο κύριος Μάντζιος, η ομάδα δουλεύει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Οι τερματοφύλακες είμαστε τυχεροί που έχουμε τον κ. Πλαβούκο και όλα βγαίνουν στο γήπεδο».

Για την δική του πορεία και η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια δεν δέχθηκε γκολ: «Ίσως. Μπορεί να είναι τυχαίο. Θα το ξαναπώ, ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε τον κ. Πλαβούκο, γιατί έχει γνώσεις».

Για την ευκαιρία που πήρε και πλέον είναι αυτός βασικός τερματοφύλακας: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Να περιμένεις και να έχεις υπομονή. Μπορεί να παίξεις, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι να προσπαθείς και να είσαι συγκεντρωμένος».

Ποιο σημείο του παιχνιδιού θεωρεί σημαντικό: «Η φάση του δοκαριού στο δεύτερο ημίχρονο, με φόβισε. Σίγουρα χρειάζεται και η τύχη. Είχαμε δουλέψει στα χτυπήματα του Ματίγια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με καλά χτυπήματα».

Για τα τελευταία καλά αποτελέσματα: «Είναι ένα καλό σερί. Δίνει ψυχολογία σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε μένα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button