Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αποχωρεί τον Γενάρη από τον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα»

Παρελθόν ενδέχεται να αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Σίντζι Καγκάβα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδα τους ετοιμάζει βαλίτσες για ΗΠΑ. #slgr #paokfc #Kagawa #USA #Japan #slgrinterwetten

Παρελθόν ενδέχεται να αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Σίντζι Καγκάβα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδα τους ετοιμάζει βαλίτσες για ΗΠΑ

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και παραμένει εκτός των πλάνων του προπονητή του εδώ κι αρκετό διάστημα.

Οπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» και μετά το Γενάρη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει «sakanowa.jp», ο Καγκάβα ετοιμάζεται να πει «αντίο» στον ΠΑΟΚ μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες που αγωνίζονται στο MLS.

«Ο Καγκάβα δεν πρόκειται να πάρει άλλη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ κι ετοιμάζεται για μεταγραφή αυτόν τον χειμώνα. Ο επιθυμητός μεταγραφικός προορισμός δεν είναι η Σερέζο Οζάκα, αλλά το MLS.

Δεν έχει παίξει σε οκτώ συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος. Ήταν εκτός αποστολής στα επτά από αυτά και στον πάγκο στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 7 Νοεμβρίου», σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button