Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τεστάρει τρεις ο Ουζουνίδης!

Από το μικροσκόπιο του Μαρίνου Ουζουνίδης θα περάσουν τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μέσα σε αυτούς και ο πρώην φουλ-μπακ του ΠΑΣ Λαμία με την εκπληκτική περσινή χρονιά, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Το μέλλον τριών ποδοσφαιριστών στην ΑΕΚ και ειδικότερα των Τζανετόπουλου, Γιαννούτσου και Βασιλαντωνόπουλου θα καθοριστεί από την άποψη του Μαρίνου Ουζουνίδη με βάση τα όσα διαπιστώσει στην προετοιμασία.

Οι παίκτες έχουν συμβόλαιο με την Ένωση, θα πρέπει ωστόσο να αποδείξουν στον Εβρίτη τεχνικό με τα πεπραγμένα τους στην προετοιμασία ότι αξίζουν μία ευκαιρία στο ρόστερ της Ένωσης για την νέα σεζόν.

Ο Ουζουνίδης θεωρεί πως ο Άνταμ Τζανετόπουλος μπορεί να υπολογίζεται ως 5ος στόπερ, παράλληλα με την πιθανότητα να αγωνιστεί και ο ανασταλτικός μέσος, ενώ για τον Γιώργο Γιαννούτσο θεωρείται πιο δύσκολη η θέση του μιας και ως αριστερός μπακ κατά την άποψη του Έλληνα προπονητή καλείται να ανταγωνιστεί τους Χουλτ και Λόπες.

Σχετικά με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο που πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του θα αξιολογηθεί κυρίως ως δεξί εξτρέμ μιας και στο άκρο της άμυνας υπάρχουν οι Γκάλο, Μπακάκης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button