Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστροφή Λάμπρου, πάει Πανιώνιο ο Λημνιός

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “Marca SL” δημοσιεύτηκε πριν από λίγο με το δημοσίευμα να αναφέρει τα εξής:

Τα νέα «φύλλα πορείας» των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών εν όψει Ιανουαρίου – Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Πλήρη επιτυχία καταγράφει το «αγροτικό» του Λάζαρου Λάμπρου στον Πανιώνιο. Ο 19χρονος εξτρέμ ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «κυανέρυθρους» από τον ΠΑΟΚ, κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς και μια κεντρική θέση στην καρδιά του Γιώργου Σαββίδη, έχοντας γράψει στο κοντέρ 16 συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα της νεοσμυρνιώτικης ομάδας.

Κάνει «μπαμ» η αδυναμία του γιου του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου του Βορρά» στον νεαρό ποδοσφαιριστή, όπως και η πρόθεσή του να τον φέρει πίσω στην Θεσσαλονίκη τον προσεχή Γενάρη. «Μην ενθουσιάζεσαι πολύ παικταρά, τον χειμώνα πίσω στο σπίτι» έχει γράψε στο Instagram ο Σαββίδης – junior, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας την επάνοδο του Λάμπρου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Παρεμπιπτόντως, αυτό δεν υπήρξε το τελευταίο αποθεωτικό σχόλιο. Μετά το γκολ και την ασίστ στο ματς του Πανιωνίου με τον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Γιώργος Σαββίδης δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει εκ νέου – μέσω των social media – τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Να θυμίσουμε πως βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει μεταξύ των δύο ομάδων ο ΠΑΟΚ, μπορεί να πάρει πίσω τον παίκτη ανά πάσα ώρα και στιγμή καταβάλλοντας αναλογικά ένα ποσό ως ρήτρα για την επιστροφή του.

Κι ενώ στην πλατεία θα πρέπει να προετοιμάζονται και να συνηθίζουν στην ιδέα της αποχώρησης του Λάμπρου, ένας άλλος ποδοσφαιριστής θα κληθεί να ακολουθήσει το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη – Θεσσαλονίκη. Και το όνομα αυτού, Δημήτρης Λημνιός.

Όπως μετέφεραν ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού στην στήλη ο 19χρονος μεσοεπιθετικός (κι εφόσον δεν αλλάξει κάτι θεαματικά μέχρι την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου) θα φύγει με φύλλο πορείας για τη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να αγωνιστεί ως δανεικός στον Πανιώνιο μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Παρά το γεγονός πως ο Λημνιός κόστισε 800 χιλιάρικα στον Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τον Ατρόμητο, εν τούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των Θεσσαλονικιών.

Οι μόλις τέσσερις παρουσίες σε παιχνίδια πρωταθλήματος με 173 λεπτά συμμετοχής, αν μη τι άλλο μιλούν από μόνες τους. Και προκειμένου ο νεαρός ποδοσφαιριστής να πάρει παιχνίδια στα πόδια του (α λα Λάμπρου) και να επιστρέψει πιο «ψημένος» στην Τούμπα, θα περάσει για ένα εξάμηνο (τουλάχιστον) από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Φύγε εσύ, έλα εσύ!

Πηγή: Marcasl

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button