ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας!

Διαδικτυακά θα αποκαλυφθούν οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΣ Λαμία.

Διαδικτυακά θα αποκαλυφθούν οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΣ Λαμία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΣ Λαμία έχει ήδη αρχίσει με τους κυανόλευκους μετά από αρκετά χρόνια να δίνουν στο κόσμο της ομάδας τη δυνατότητα να δουν, ακόμη και να αγοράσουν τις νέες φανέλες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Πρόθεση της ΠΑΕ είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να παρουσιάσει όχι μόνο την βασική φανέλα της ομάδας αλλά και τις υπόλοιπες επιλογές που παράχθηκαν σε συνεργασία με το macronstore Θεσσαλονίκης και τη macron, της ιταλικής εταιρίας που προμηθεύσει με αθλητικό υλικό τους κυανόλευκος.

Όπως αναφέρει το lamiara.gr μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να παρουσιαστούν διαδικτυακά οι νέες φανέλες των κυανόλευκων ενώ θα τεθούν άμεσα σε ισχύ από το eshop της ομάδας από το macronstore Θεσσαλονίκης.

Η βασική επιλογή σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι η κλασική μπλε με διαφορετικές λεπτομέρειες σε σχέση με την περσινή περίοδο ενώ η δεύτερη επιλογή θα είναι και φέτος λευκή όπως συνηθίζεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Για την τρίτη φανέλα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button