Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Ιλιτσιτς σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο επειδή τον απάτησε η γυναίκα του!

Σε μια απίστευτη εξέλιξη, ένας εκ των πρωταγωνιστών στην ιστορική σεζόν της Αταλάντα, ο Γιόζιπ Ιλιτσιτς, έπιασε τη γυναίκα του με άλλον, έπεσε σε κατάθλιψη, δεν θα παίξει με την Παρί και ίσως βάλει τέλος στην καριέρα του.

Στα 32 του ο «Πρίγκηπας της Σλοβενίας» περνούσε την καλύτερη φάση της καριέρας του. Βασικός και πρωταγωνιστής στην La Dea του Τζανπιέρο Γκασπερίνι που έκανε θαύματα στην Serie A και το Champions League.

Στο τελευταίο ματς στην κορυφαία διοργάνωση έβαλε 4 γκολ στο Mestalla κόντρα στην Βαλένθια, έστειλε το club του Μπέργκαμο στα προημιτελικά για πρώτη φορά ever και αποτελούσε το απόλυτο υπερόπλο για τη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν αφού ήδη είχε 21 γκολ στη σεζόν.

Κι όμως, ο Ιλιτσιτς αν και δεν είναι τραυματίας, δεν θα παίξει κόντρα στην PSG και ίσως να μην παίξει ποτέ ξανά ποδόσφαιρο. Ο λόγος είναι απίστευτος.

Οπως προκύπτει από τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο αριστεροπόδαρος πρώην άσος της Φιορεντίνα, επέστρεψε στην πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και να κάνει έκπληξη στη γυναίκα του. Για κακή του τύχη, ήταν ο ίδιος που βρέθηκε προ εκπλήξεως καθώς διαπίστωσε ότι εκείνη τον απατά.

Το γεγονός αυτό έριξε τον μεσοεπιθετικό σε κατάθλιψη, βρέθηκε σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και τέθηκε εκτός για τον αγώνα των «8» του Champions League με την Παρί, ο οποίος θα ήταν υπό κανονικές συνθήκες ο αγώνας της ζωής του. Αντίθετα, πάντα με βάση τα όσα γράφονται, σκέφεται να μην επιστρέψει ποτέ στο ποδόσφαιρο…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button