Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άλμα πρόκρισης για Άγιαξ (vid)

Ο «Αίαντας» κέρδισε με 3-1 την Ντιναμό Κιέβου και βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους.

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFFS

ΑΓΙΑΞ-ΝΤΙΝΑΜΟΚΙΕΒΟΥ: 3-1

Γήπεδο: Άμστερνταμ Αρένα

Άλμα πρόκρισης για τον Άγιαξ που κέρδισε με 3-1 στην έδρα του την Ντιναμό Κιέβου.

Ιδανικό το ξεκίνημα για τον Άγιαν καθώς στο 2ο μόλις λεπτό, ο Ζιγιάς έβγαλε κάθετα για τον Τάντιτς, εκείνος έστρωσε στον Φαν Μπεκ που από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 12’ το συρτό σουτ του Ντε Γιονγκ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 14’ ο Ονανά απέκρουσε σε κόρνερ την προσπάθεια του Κάνταρ. Και στο επόμενο λεπτό μετά  από συνεχόμενα κόρνερ, ο Κάνταρ πήρε νέα κεφαλιά, ο Ονανά απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Κεντζιορά έκανε από κοντά το 1-1. Από εκεί και πέρα ο «Αίαντας» ήταν καταιγιστικός και στο 35’ ο Ζιγιάς έπιασε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Κάνταρ και κατέληξε στα δίχτυα του Μπόικο για το 2-1. Στο 38’ ο Μπόικο είπε όχι σε σουτ του Ζιγιάς και στο 43’ ο Ταλιάφικο σέντραρε από αριστερά και ο Τάντιτς από κοντά πλάσαρε για το 3-1.

Στο 63’ ο Ντε Λιχτ έσωσε με προβολή μετά από σουτ του Μπουγιαλσκί, ενώ στο 66’ ο Χούντελαρ αστόχησε από κοντά και στο 72’ ο Μπόικο είπε όχι σε προσπάθεια του Ζιγιάς. Μάλιστα στο 74’ ο Άγιαξ είχε και δοκάρι με τον Χούντελαρ, ενώ στο 82’ o Μπόικο απέκρουσε το πλασέ το Ολλανδού φορ. Και στο 88ο λεπτό ο Άγιαξ είχε κι άλλο δοκάρι, με τον Ζιγιάς αυτή τη φορά.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Ντε Λιχτ, Φαν ντε Μπεκ (87 Ντε Βιτ), Ταλιάφικο, Ντε Γιονγκ, Ζιγιάς, Σένε, Μπλιντ, Μαζραουί, Ράνιτς, Χούντελαρ.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπόικο, Σίντορτσουκ (77’ Τσε Τσε), Κεντζιορά, Κάνταρ, Μπεσέντιν, Μπούρτνα, Βέρμπιτς, Τσιγκανκόβ, Χαρμάς (46’ Σεπέλιεβ), Πίβαριτς, Μπουγιαλσκί

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button