Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κυκλοφόρησαν διαδικτυακά τα εισιτήρια

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κυκλοφόρησαν από την Κυριακή διαδικτυακά και αφορά αποκλειστικά τους κατόχους διαρκείας.

Η Ένωση ενημέρωσε πως η διάθεση θα συνεχιστεί μέσω ίντερνετ έως τη Δευτέρα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-18.

Στην πρώτη φάση που θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η πώληση θα γίνεται μέσω ίντερνετ και θα αφορά αποκλειστικά τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας 2017-18. Από τη διαδικασία αυτή εξαιρούνται τα διαρκείας των θυρών 35, 1 και 15 καθώς και τα διαρκείας που δόθηκαν ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο σύστημα πωλήσεως της ΕΠΟ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.ticketmaster.gr/gnfc-home και αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα μπορούν να αγοράσουν από 1 (ένα) εισιτήριο για τον τελικό. Η αγορά απαιτεί την εισαγωγή του αριθμού που αναγράφεται στο διαρκείας τους (barcode χωρίς την παύλα και τον τελευταίο αριθμό μετά από αυτήν).

Όταν ολοκληρωθεί η αγορά, θα λαμβάνουν το εισιτήριό τους στο email τους (το οποίο θα έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους) σε μορφή PDF, το οποίο θα το εκτυπώνουν σε σελίδα Α4 δίνοντας προσοχή στην καλή εκτύπωση του barcode στο οποίο θα γίνει ο έλεγχος κατά την πρόσβασή τους στο Στάδιο ΟΑΚΑ. Επίσης, όλοι οι φίλαθλοι, που θα έχουν αγοράσει ηλεκτρονικό εισιτήριο (εκτυπωμένο σε σελίδα Α4), θα είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν και το εισιτήριο διαρκείας τους προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος.

Η αγορά μέσω ίντερνετ αφορά τις θύρες 32, 33, 3 και 5Α.

Στην δεύτερη φάση, από την Τρίτη το πρωί, θα ανοίξουν τα εκδοτήρια στο σταθμό «Ειρήνη» και όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν έως 3 εισιτήρια ο καθένας, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ των αγοραστών των εισιτηρίων. Το εκδοτήριο θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 17:00 για όσες μέρες χρειαστεί για να εξαντληθούν τα εισιτήρια, οπότε και θα βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρες 1, 35 : 10 ευρώ
Θύρες 2, 3, 4, 33, 34: 15 ευρώ
Θύρες 32, 5: 25 ευρώ”.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button